Äntligen fin mössa, vantar och halsduk!

Hallå igen!

Då är jag hemma igen. Milo blev hämtad lite tidigare idag som vi kom överens om i morse. Idag har jag jobbat och slitit. Snart rullar alla de sista beställningarna ut i alla fall, lagom till jag öppnar upp för nya. 🙂

.

Nåt som är svårt att hitta tycker jag är mössa. Att hitta en som man ser ok ut i. Jag vill ha en som är fin som man kan ha till vanliga och t.o.m lite finare vardagskläder. Ingen sportig sak utan nånting stickat, UTAN ATT DET STICKS. Är det nåt jag får supertuppjuck på så är det något som sticks. Jag MÅSTE kasta av mig det på en gång annars känns det som jag kommer riva mig sönder och samman. Har man då en halsduk mot halsen som kliar, Ämen fiiiifaaan…..jag blir nästan förbannad bara jag tänker på det.

.

Det var en vild chansning att beställa både mössa, vantar och halsduk på en och samma gång när jag inte visste om det kliade eller inte.

IMG_5734.JPG

Idag fick jag hem dom och jag är helt kär! Inte en tillstymmelse till att det sticks! Halleluja! Finns det ens sånt stickat liksom? Detta är från märket:

.

IMG_5735.JPG

Vintage by F’e heter det och detta är fullkomligt ljuvligt alltså. Jag är så nöjd!

.

IMG_5730.JPG

IMG_5729.JPG

IMG_5732.JPG

IMG_5731.JPG

Ämen hur fiiiina är inte ”torgvantarna”? Åh, jag är så glad att jag vågade satsa på dessa nu. Dessa kan jag ha till min yllekappa och ändå se lite ”fin” ut.

.

IMG_5733.JPG

Halsduken är typ både flera meter bred och lång. Det är så mycket halsduk så jag kan dela med mig till andra av den. Ändå blir den liksom inte tjock!

.

Jag får inte en krona för att jag gör reklam för det här, men jag bara måste så ni också kan hitta fint sånt här som är så svårt! Du hittar alla tre HÄR!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
9 years ago

Hej Nina, hur söt är du inte i mössa:-)?!
Jag tycker jättemycket om att ha handskar/vantar och en go mössa. Med lite läppstift och ett leende så är man som en ’vinterprinsessa’ i den utstyrseln och man är rädd om sitt viktiga huvud-)
Ha en fin kväll hälsar Helene

Katarina
Katarina
9 years ago

Nej, syntetmaterial brukar inte klia, men istället blir det noppigt och tråkigt efter tvätt. Satsa på alpackaull eller cashmere istället. Kvalitet lönar sig i längden.

Maria
Maria
9 years ago

Hej!

Vad kul med en helg i Karlstad :-). Bor knappt en timme från Karlstad och är där en hel del av och till. En fika på Carli choklad rekommenderas, framförallt deras glass!! Är inte speciellt glad i glass men den är suuuper! 🙂
Lunch på Vero i innerstaden, ligger på en bakgård strax efter Åhlens. Deras pasta är gudomlig.
Ha en riktigt mysig helg 🙂

Nästa inlägg

Nästa helg åker vi på en weekend-trip!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x