Oktoberfest med Nedomansky

GODMORGON! 🙂

Ja, man kan säga godmorgon. Jag var hemma innan 12 igår, så det blev ingen sen natt så. Men när man vaknar kl 4 på morgonen är man inte direkt utsövd liksom. Så efter frukosten sedan somnade jag om och vaknade nyss. Skönt!

.

Vi hade en riktigt trevlig kväll igår fast jag fick gå själv. Farmor blev sjuk men sa att Milo kunde komma ändå. Men NÄÄÄ, det känns ju inte kul. Helt slut och så kommer en femåring och håller låda. Mamma & pappa kunde inte. Storebrorsorna hade annat planerat. Så barnvakteriet gick åt skogen. Tony har varit krasslig i nåt virus i veckan så han bestämde sig för att ha en myskväll hemma med Milo medan morsan gick på lite galej. Kändes såklart lite surt då vi vunnit två biljetter men…..det blev en trevlig kväll.

.

IMG_5920.JPG

IMG_5823.JPG

Hur kul var det inte att en del hade gått in för det till 100%?? Love it! Petri och Fredrik är arbetskamrater med min bästis Maria. Så jäkla roliga snubbar! 🙂

.

IMG_5923.JPG

IMG_5921.JPG

Vi sågs hemma hos Petri på lite förkör. Jag som inte tål nånting får som vanligt ta det lilla lugna. Vad har hänt? Är det så det blir? Ju mer sällan man dricker desto mer lättpåverkad blir man? Ett glad bubbel och en öl drack jag och kände av rejält. Nästan så man får dricka vatten emellan. Tantvarning på den också eller? 🙂 Det var i alla fall härligt att sitta bland dessa
ompa ompa människor! 🙂

.

IMG_5845.JPG

Menyn var tysk! Surkål, potatissallad, fläskkarré och dessa kringlor. Så snygga på nåt sätt!

.

IMG_5860.JPG

IMG_5850.JPG

IMG_5858.JPG

Å så vi då?! När vi får komma igång ordentligt så är vi väl helt fantastiska? Haha….. Vi har ju så jäkla kul ihop. 🙂 Synd att inte bästis 2 kunde följa igår, då hade det varit massa fler såna här. 🙂

.

IMG_5924.JPG

Arne Wåhlstedt, en stor Enköpingsprofil. Han har varit marknadschef för Enköping i mååååånga år. Det var bl a han som köpte reklamplats på SJUAN och Hela Sverige Bakar när jag var med i programmet. 🙂 Världens bästa Arne! Vi är så lika på många sätt.

.

IMG_5914.JPG

IMG_5887.JPG

IMG_5903.JPG

Sen var det dags för ett av mina favvocoverband, NEDOMANSKY. Dom är så grymt bra. Haha, garvade gott när jag såg att jag fått ett personligt tack av sångaren i bandet på fejjan idag. Wow! 🙂

.

IMG_5925.PNG

Haha, HELA TYSKLAND BAKAR! Haha, så jäkla roligt ju…. 🙂 Tack själv Mats!

.

IMG_5918.JPG

Här med Petri & Kimmo. Bara ”finnar” i den här stan. 🙂 Haha….. Niclas, poddkollegan, var DJ och gjorde det riktigt bra! Härligt Niclas! Jag hann rocka loss lite innan jag åkte hem till trygga lilla familjen igen. Thedde hämtade mig och körde mig hem. Skönt med en son som har körkort. Det är kul att vara iväg på sånt här med ack så skönt det är att krypa ner i sängvärmen hos sin familj igen. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fnulan
9 years ago

Åh vilken kväll!! Synd om de där hemma bara, men så är livet ibland. Miss u, love

Nästa inlägg

Förlåt!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x