Godmorgon, bak och massage!

Goodmorning sköna söndag!

Sov nästan hela kvällen, vaknade och såg klart Jurrasic Park, somnade om och vaknade kvart över sju! Älskar när jag sover bra! Jag ska strax gå upp och börja baka. Igår åt vi frysta kanelbullar så idag tänkte jag det skulle bli färska. Ska också baka bröd. Sen väntar en stor marknad som heter Mickelsmäss. Milo ser sååå fram emot det. Vi ska gå med mina föräldrar. Mysigt söndagsnöje! Får se om vi kommer hem med nåt?

.

Tony ska snart gå på massage. Han har lidit av spänningshuvudvärk och är som en fiol på axlarna. Det bästa botet då brukar vara massage. Vår fina massör Sophie är så smått tillbaka efter att hon fött en liten till bebis (thank god), så jag bokade in en tid till Tony. Det roliga är att hon flyttat lokal nu så Tony kan gå över i morgonrocken bara. Haha….. Jag ska också boka tid. Bästa brukar vara att man underhåller och går regelbundet.

.

IMG_5936.PNG

Tipsar om Sophie, hon är skitbra och man känner sig så väl omhändertagen hos henne. När någon är proffsig så känns det liksom inte ens jobbigt att klä av sig.Du hittar hemsidan HÄR!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Accentfärg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x