Ändrade planer till helgen – DAUGHTRY

GO’KVÄLL!

Hemma igen. Jag har tänt ljus överallt. Är så frusen och halsen började göra ont idag. Både Tony och Milo har snorat och varit hängiga med halsont så jag har bara väntat. BAAAM så slog den till. Tog en varm dusch när jag och Milo kom hem och sen har jag hasat omkring i mysisar och bara varit. Går omkring med en stor pläd över axlarna.

.

Jag har två saker att berätta!

1) Imorgon fyller Tony år!
Min fina man fyller 34 år. Jag har fortfarande svårt att ibland fatta att han är så pass mycket yngre än mig. Ska han liksom aldrig komma ifatt? 🙂 Jag ska som vanligt baka järnet så vi kan bulla upp ett redigt fikabord imorgon kväll. Hoppas jag håller mig frisk bara….

2) Samma man har vunnit värsta bästa grejen!
Japp! Alltså det ”höll” på att ruinera hela vår fantastiska helg i Karlstad. Den här vinsten. Men underbara Scandic Klarälven löste biffen så nu är det ombokat hela baletten.

.

IMG_6025.JPG

IMG_6023.JPG

IMG_6020.JPG

.

Ämen HALLLLLEGOOOOOOO, jag ska få träffa ett utav mina absoluta FAVVOBAND! DAUGHTRY! Det är alltså Chris Daughtry, som kom fyra i American Idol 2007. Han blev utröstad och kom på en fjärdeplats och hela USA var i chock. Exekutiva producenten berättade att det var det mest chockartade någonsin i hela American Idols historia. Alla trodde nog att han röstats kvar och röstade på någon annan. Här är hans audition:

.

.

Han har sedan dess släppt ett par plattor och också startat sitt band Daughtry. Jag kan de flesta låtar utantill och älskar att städa till den här musiken.

.

Tony har nu vunnit backstage pass och VIP-biljetter till deras konsert på Trädgår’n i Göteborg på Fredag genom radiokanalen Bandit. Idag bokades hotell och barnvakt fixades. Ämen HALLLLEGOOOOOOO!!! 🙂 Jag är så lycklig så det är inte klokt! I sin motivering skrev Tony att jag är galen i dom och att vi lyssnat på som sen han var med i American Idol! Ämen jag blir helt pirrig! VAD SKA JAG HA PÅÅÅÅ MIG!!!!??! Typiskt brudar! 😉 Tony ba brassar dit och njuter av tillvaron och en annan tänker kläder, läppstiftsfärg, lockar eller inte lockar och vilka klackar? Haha…..tjejer kan dom! 🙂

4
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Synnöve
Synnöve
9 years ago

Grattis, ni får ha det så skoj. Kul när man vinner något sådant. Kram på er.

Åsa
Åsa
9 years ago

Ååååh, så avis. Skulle jag vunnit biljetter till hans konsert hade jag varit i sjunde himlen. Har hans två första CD och de är ju bara så bra!

Moa Swenström
Moa Swenström
9 years ago

Ska ni snart till Karlstad? Va kul, det är ju mina hoods;)! Vad ska ni hitta på där? Jag och min man har ett stenugnsbageri med café i stan. Du är mer än välkommen på en köpp kaffi å en göttig bakelse! Kul Nina att ni ska hit:)!!

niiinis
niiinis
Reply to  Moa Swenström
9 years ago

Det blir troligen den 1-2 november vi ska dit. Vad heter ert bageri? Kanske vi kommer på en liten fika! 🙂

Moa Swenström
Moa Swenström
Reply to  niiinis
9 years ago

Va trevligt:)!! Swenströmskas Stenugnsbageri heter vi:)! Vi finns på fäjjan:)!!Du kan ju komma in å knåda degen en sväng om du får abstinens:)!! Jättekul om ni kommer förbi, Moa!

Nästa inlägg

Dagens VILL HA

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x