Daughtry – Göteborg

Nu tänkte jag bjucka på bilder från igår!

Det var här härligt att komma till Göteborg. Som VANLIGT började det att regna så fort vi kom till stan! 🙂

.

Sorry att jag filmar åt fel håll, det gör jag alltid. Måste ändra på det beteendet! 🙂

.

IMG_6163.JPG

IMG_6157.JPG

IMG_6159.JPG

IMG_6158.JPG

.

Det verkligen ööööste ner. Vi fick stå och gömma oss under ett tak.

.

IMG_6297.JPG

.

Sen bar det av till hotellet! Ett liten men mysigt och fräscht hotell hamnade vi på.

.

IMG_6295.JPG

IMG_6294.JPG

IMG_6296.JPG

.

Nyrenovade och fräscha rum! ❤️

.

IMG_6298.JPG

IMG_6299.JPG

IMG_6171.JPG

.

Sedan stod vi och väntade på att få gå in till bandet. De hade förberett med att vi skulle få gå in och ta bilder med dom. Vi fick också en varsin goodiebag. Bilderna stod dom för, vi ska få bilderna mejlade till oss. Jag kände mig mest som en rock-mormor innan alla hade ramlat in. De första som kom hade jag kunnat vara mamma till. Bandet var trevliga och Tony blev rätt tjenis med som, han är sån han. 🙂

.

IMG_6188.JPG

IMG_6190.JPG

.

Tanken var att vi skulle få det bästa platserna längst fram vid kravallstaketet! Vi sket faktiskt i det och gick och hängde vid baren istället! Vi hade sååå kul! Pratade om både djupt och ytligt, umgicks, kramades, flamsade och bara hade såååå kul tillsammans. Så jäkla härligt! ❤️

IMG_6283.JPG

IMG_6286.JPG

IMG_6287.JPG

IMG_6292.JPG

IMG_6238.JPG

IMG_6239.JPG

.

Ja men såååå jäkla kul! Det är ju så kul och bara släppa allt ibland och flamsa loss. Killarna i baren (helst han till höger) var såååå trevliga. Jag är faktiskt uppriktigt förvånad över hur trevliga alla var överallt!

.

IMG_6205.JPG

IMG_6202.JPG

IMG_6204.JPG

IMG_6214.JPG

.

Sen var det dags för bandet! Tror ni inte på tusan att han började med min favvolåt! ❤️ Åååååh, sååå bra!

.

(Förlåt för den ”stående” filmen igen! 🙂

.

.

IMG_6293.JPG

.

Jag fick en bild tillsammans med basisten i bandet. Han var verkligen trevlig. Han och Tony kom superbra överens. Så nu följer vi varann på instagram allihop. 🙂 Jag tycker verkligen om instagram då man liksom kan följa alla människor i hela världen.

.

IMG_6300.JPG

.

Inatt sov jag som en kratta! Jag, alkohol och sova är ingen bra kombo. Har aldrig varit. Spelar ingen roll hur lite eller mycket jag dricker, jag kan bara inte sova. 🙁 Vaknar urtidigt och kan sen inte somna om. Skitjobbigt, jag som ändå har lite probs med det där med sömnen. Skönt att jag fick sova i bilen. Å att Tony somnade en stund på frukosten på hotellet. Hahaha! 🙂

.

IMG_6290.JPG

.

Göteborg avslutade med att visa att det visst kan vara fint väder där. Hejdå Göreborg för denna gången. Vi ses igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tanja
Tanja
9 years ago

Ser ut som att ni hade det jättekul, härligt att få komma ut och bara njuta. Har inte hört talas om bandet men tycker de låter lite som Live, håller du med om det?

marie
marie
9 years ago

blir lite full i skratt, har aldrig varit i Göteborg utan ösregn!!

Nästa inlägg

Hemma igen!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x