Lejondals Slott

Men heeeeej!!!

Ja, då är jag hemma igen. Det har ätits kvällsmat med ALLA barn runt bordet. Så himla härligt! Det är inte varje dag ska jag säga. Det kanske är lika ovanligt som att det är 25 grader varmt i december. 🙂
Idag gick jag återigen igenom restriktioner för vad som gäller med städning, undanplockning, matlagning och sånt. Trots allt är det ju vårt jobb som föräldrar att förbereda dom för ett eget liv i en egen lägenhet och då är det bra om man kan laga mat och städa. Inte sant? Men likt förbannat känner man sig som en trist bandspelare som hakat upp sig. Tjaaaaaaaaaaat! Men nu har jag gjort en lista. Säkert den 47:e i raden. Ungarna måste ju snart tro att man skämtar. Haha…. Men skam för fasen för den som ger sig. Inte sant? Nån jefla rätt ska dom väl kunna laga innan dom flyttar. Kanske inte så konstigt att dom INTE äter kvällsmat hemma. Haha….. 🙂 Tjatmorsan!

.

Hörrni! Idag var jag ju på ett intressant lunchmöte på Lejondals Slott. Detta sagoslott som står där och bara är så vackert med det vita gruset som skiner upp hela slottet.

.

IMG_6463.JPG

IMG_6406.JPG

IMG_6405.JPG

.

Men alltså…. QUE!? Jag blev faktiskt helt tagen. Såååå vackert! Stod länge utanför (då jag för en gång skulle inte kom på bredsladd in på parkeringen typ 1 minut i innan mötet började) ovh bara tittade och tog in det jag såg.

.

IMG_6452.JPG

.

Den här herren mötte mig i receptionen……

.

IMG_6448.JPG

IMG_6446.JPG

IMG_6447.JPG

IMG_6464.JPG

.

Det här är själva salongen som man hamnar i när man passerar receptionen. Wow! Samma här, jag bara stod och stirrade. Mäktigt att ta in! Dessa fönster som sträcker sig ända upp i taket för att inte snacka om den öppna spisen! Dubbel-wow!

.

IMG_6459.JPG

IMG_6457.JPG

IMG_6456.JPG

IMG_6458.JPG

.

I herrgården fanns detta härliga rum. Det finns också utsikt mot vattnet. Joseph Frank tapeter ovanför sängen för äkta lyx.

.

IMG_6455.JPG

IMG_6454.JPG

.

I herrgården respektive den andra byggnaden. Stor pool med mindre bubbelpool i anknytning. Relax med gym, bubbelpooler, behandlingsrum och bastu.

.

IMG_6450.JPG

.

Vilken matsal va? Här skulle man kunna sitta och avnjuta middag efter middag. Älskar det pråliga med stora öppna spisar, kristallkronor, kandelabrar och möblerna!

.

IMG_6461.JPG

IMG_6462.JPG

IMG_6465.JPG

IMG_6460.JPG

.

Här satt vi sedan och avnjöt en helt fantastisk 2 rätters lunch. Allt var såååå gott! Utsikt över sjön och hela stället ingav ett sånt lugn.

.

Slottet är från slutet av 1800 talet, ett relativt ungt slott. Veronica som visade mig runt hade många härliga berättelser om slottet. Det ger ett härligt lugn när man kommer dit (även om jag tränar min mediala sida 😉 ). Det ligger sååå vackert vid sjön. Vi ska köra ett litet samarbete framöver. I vilken konstellation vet jag inte ännu men vi har påbörjat en diskussion. Det kommer att bli suuuuuper i alla fall! Can’t wait! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
9 years ago

Så vackert!!!!

Evelina
9 years ago

Så vackert!!!!

Kim - blivande fru
9 years ago

Åh Vad fint! Event där skulle säkert bli jätte mysigt ❤️

Kim - blivande fru
9 years ago

Åh Vad fint! Event där skulle säkert bli jätte mysigt ❤️

Nästa inlägg

Dagens VILL HA

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x