Träffen med Hollywood frun

Go’kväll!

Vi har postat grejer, tvättat, vikt tvätt, lagat mat, rensat trappuppgång för annars kastas tydligen (en lapp i trappen) allt man har utanför dörren imorn…. Squattat. 😀 Haha…. Näääääärå. Inte squattat, men allt annat.

Jag har just kollat på Hollywoodfruar och undrar uppriktigt hur det är med den där Gunilla egentligen? Kan det vara manus och klippt på det här viset? Eller är hon sån? Sitter ni på insider-information så tell me. 🙂

.

IMG_6490.JPG

.

Maria Montazami har jag träffat då Hannah och jag var på Lets Dance VIP-kväll med efterfest på Rose. Åh herreminjee vilken kul kväll vi hade! Bakis som en gammal raggarbil dagen efter med det var det värt! Montazamiskan är ju låååååång dåra. Så jag stod på en soffa. Annars når jag väl upp till hennes bröstvårtor typ. 🙂 Bakom Marias arm sitter Johan Pråmell.

.

Nu ska vi titta på dokumentären om Zlatan på Play. Missade det sist. Får bli lite sömn inatt då jag vaknar så inihelskottas tidigt numera. Men ibland får det bara bli så…. Hoppas du har en mysig kväll! ❤️❤️❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emelie
Emelie
9 years ago

Nu gjorde du mig lite besviken Nina. Vadå ”trott han varit hetero i alla år” och ”jag är inte bra på det där med att se om någon är gay”? Du skojar va? Hur skulle man se det på en person tänker du? Jag är flata och ser väl ut som de flesta skulle jag tro. Vad gör mig till gay utseendemässigt tänker du? Jag bär kjol, är det lika med hetero? Jag har långt hår, är det hetero? Jag sminkar mig, också hetero va? Alltså… Det där är så gammalt och fördomsfullt att jag blir illa till mods.

Att det tänket finns kvar fortfarande är väl i sig ingen hemlighet. Men jag trodde att du var mer öppensinnad faktiskt. Jag förstår att du inte menar något illa med det du skriver. Men den synen på sexualitet och att det skulle synas på en människa gör mig less!

niiinis
niiinis
Reply to  Emelie
9 years ago

Jag håller med dig. Jag är okunnig som fan när det kommer till det här. Jag är uppvuxen i en liten stad och är väl ”gammalmodig” i det här tänket utan att för den skull mena något illa eller att vara fördomsfull. Min syn på det är heller inte tänkt att vara fördomsfullt. Då ber jag verkligen om ursäkt. Som sagt, jag är nog lite tappad bakom en vagn så tack för att du upplyser mig. Ska verkligen inte säga att det syns om det på något sätt uppfattas som fördomsfullt.

Det är såhär vi lär oss!

Tack för din input! ❤️

Emelie
Emelie
9 years ago

Nu gjorde du mig lite besviken Nina. Vadå ”trott han varit hetero i alla år” och ”jag är inte bra på det där med att se om någon är gay”? Du skojar va? Hur skulle man se det på en person tänker du? Jag är flata och ser väl ut som de flesta skulle jag tro. Vad gör mig till gay utseendemässigt tänker du? Jag bär kjol, är det lika med hetero? Jag har långt hår, är det hetero? Jag sminkar mig, också hetero va? Alltså… Det där är så gammalt och fördomsfullt att jag blir illa till mods.

Att det tänket finns kvar fortfarande är väl i sig ingen hemlighet. Men jag trodde att du var mer öppensinnad faktiskt. Jag förstår att du inte menar något illa med det du skriver. Men den synen på sexualitet och att det skulle synas på en människa gör mig less!

niiinis
niiinis
Reply to  Emelie
9 years ago

Jag håller med dig. Jag är okunnig som fan när det kommer till det här. Jag är uppvuxen i en liten stad och är väl ”gammalmodig” i det här tänket utan att för den skull mena något illa eller att vara fördomsfull. Min syn på det är heller inte tänkt att vara fördomsfullt. Då ber jag verkligen om ursäkt. Som sagt, jag är nog lite tappad bakom en vagn så tack för att du upplyser mig. Ska verkligen inte säga att det syns om det på något sätt uppfattas som fördomsfullt.

Det är såhär vi lär oss!

Tack för din input! ❤️

Nästa inlägg

FUCK IT YOU DAMN SQUATS

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x