ANNONS

Lång dag med jobb, podcast och bakplanering!

/

Men heeeeej!!! ❤️

Hemma i soffan…..FINALLY! Skönt att komma hem igen och äntligen få hoppa i min morgonrock och plocka ur linserna. Jag är såååååå trött idag. Helt galet.

.

IMG_6528.JPG

.

Började dagen med att falla ner i soffan på jobbet. Behövde ta igen mig lite innan jag satte igång med dagens sysslor.

.

IMG_6527.JPG

.

En liten tavla som jag tillverkat. En A4. Kommer ut i webshop inom kort. Webshopen hittar ni HÄR!

.

IMG_6533.JPG

.

Efter jobbet blev det ett möte med fina Emma. Det är min svägerskas dotter.
Jag designar nämligen årets dessertbord på KB – Kök & Bar här i vår lilla
småstad. Emma är den som ska baka allt som ja designat efter mina recept. Många platser till detta julbord är redan bokade så ska Du få plats att gå på ett fantastiskt julbord med ett dessertbord som helt är designat av mig tipsar jag dig att boka bord…typ igår. 🙂 Min podkollega Niclas är en av personerna bakom showen som presenteras under kvällen. VARJE KVÄLL! Vill du boka så gör du det på info@kokobar.se eller så ringer du: 0706632666. Det kommer bli FAB! Som sagt, SKYNDA SKYNDA om du nu vill få plats på en utav sittningarna.

.

IMG_6531.JPG

.

På lunchen åkte jag ner till fina kompis Alexandra på Garderåb. Tänkte kolla om jag kunde hitta något snyggt till tjejeventet i helgen? Eeeeeh, bajsar björnarna i skogen? Sover Dolly Parton på rygg? Har påven rolig hatt? OM jag hittade nåt? Fasen, i den affären kan man ju för helsicke inte gå in utan att komma ut med en påse. Pratade med en av kunderna idag och tammefasen….hon hade exakt samma problem. 🙂 Det blev denna heeeeeelt underbara genomskinliga historia från Plain Vanilla, ett svart linne att ha under och såå söta örhängen som passar perfekt med det lilla blingblinget runt halsen.

.

IMG_6534.JPG

.

Efter mötet snabbt hem. Kasta i mig en macka och två ägg sen iväg och spela in podcast med Niclas!

.

IMG_6529.JPG

.

Niclas var också trött och utarbetad men vi fick ihop en bra podcast trots två zombies. 🙂

.

IMG_6530.JPG

.

Niclas hade denna. Vi pratade nämligen lite om sjukdomar och att tvätta händerna. Såg att Niclas mitt i podden smög iväg för att hämta denna. Trodde det var duschkräm men det visade sig vara en väldigt goddoftande handsprit. Var får jag tag på denna tro? Vill ha massor att slänga i allas våra väskor så vi kan försöka fly magsjukor och diverse förkylningar och influensor.

.

Jahapp! Nu har jag lite jobb här framför datorn kvar men sen ska jag krypa ner i sängen och kolla en film på Netflix som jag påbörjade i morse. Imorgon ska jag ta med min fina mamma på ett jättekul event. Berättar mer om det imorn. Hoppas Du haft en fin onsdag. Berätta gärna något om er själva, älskar att läsa om er!

❤️

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00