Lång dag med jobb, podcast och bakplanering!

Men heeeeej!!! ❤️

Hemma i soffan…..FINALLY! Skönt att komma hem igen och äntligen få hoppa i min morgonrock och plocka ur linserna. Jag är såååååå trött idag. Helt galet.

.

IMG_6528.JPG

.

Började dagen med att falla ner i soffan på jobbet. Behövde ta igen mig lite innan jag satte igång med dagens sysslor.

.

IMG_6527.JPG

.

En liten tavla som jag tillverkat. En A4. Kommer ut i webshop inom kort. Webshopen hittar ni HÄR!

.

IMG_6533.JPG

.

Efter jobbet blev det ett möte med fina Emma. Det är min svägerskas dotter.
Jag designar nämligen årets dessertbord på KB – Kök & Bar här i vår lilla
småstad. Emma är den som ska baka allt som ja designat efter mina recept. Många platser till detta julbord är redan bokade så ska Du få plats att gå på ett fantastiskt julbord med ett dessertbord som helt är designat av mig tipsar jag dig att boka bord…typ igår. 🙂 Min podkollega Niclas är en av personerna bakom showen som presenteras under kvällen. VARJE KVÄLL! Vill du boka så gör du det på info@kokobar.se eller så ringer du: 0706632666. Det kommer bli FAB! Som sagt, SKYNDA SKYNDA om du nu vill få plats på en utav sittningarna.

.

IMG_6531.JPG

.

På lunchen åkte jag ner till fina kompis Alexandra på <strongGarderåb. Tänkte kolla om jag kunde hitta något snyggt till tjejeventet i helgen? Eeeeeh, bajsar björnarna i skogen? Sover Dolly Parton på rygg? Har påven rolig hatt? OM jag hittade nåt? Fasen, i den affären kan man ju för helsicke inte gå in utan att komma ut med en påse. Pratade med en av kunderna idag och tammefasen….hon hade exakt samma problem. 🙂 Det blev denna heeeeeelt underbara genomskinliga historia från Plain Vanilla, ett svart linne att ha under och såå söta örhängen som passar perfekt med det lilla blingblinget runt halsen.

.

IMG_6534.JPG

.

Efter mötet snabbt hem. Kasta i mig en macka och två ägg sen iväg och spela in podcast med Niclas!

.

IMG_6529.JPG

.

Niclas var också trött och utarbetad men vi fick ihop en bra podcast trots två zombies. 🙂

.

IMG_6530.JPG

.

Niclas hade denna. Vi pratade nämligen lite om sjukdomar och att tvätta händerna. Såg att Niclas mitt i podden smög iväg för att hämta denna. Trodde det var duschkräm men det visade sig vara en väldigt goddoftande handsprit. Var får jag tag på denna tro? Vill ha massor att slänga i allas våra väskor så vi kan försöka fly magsjukor och diverse förkylningar och influensor.

.

Jahapp! Nu har jag lite jobb här framför datorn kvar men sen ska jag krypa ner i sängen och kolla en film på Netflix som jag påbörjade i morse. Imorgon ska jag ta med min fina mamma på ett jättekul event. Berättar mer om det imorn. Hoppas Du haft en fin onsdag. Berätta gärna något om er själva, älskar att läsa om er!

❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Victoria
Victoria
9 years ago

Hej!

Tack för att du förgyller mina dagar via blogg, insta och podd

Victoria
Victoria
9 years ago

Hej!

Tack för att du förgyller mina dagar via blogg, insta och podd

Victoria
Victoria
9 years ago

Hej!

Tack för att du förgyller mina dagar via blogg, insta och podd

Victoria
Victoria
9 years ago

Hej!

Tack för att du förgyller mina dagar via blogg, insta och podd

Mit
Mit
9 years ago

Åååh! Dom hittar du på jfr.se eller så finns dom på beauty by black line, som ligger på kyrkogatan 20 i Enköping. Finns i många goda dofter 🙂

Mit
Mit
9 years ago

Åååh! Dom hittar du på jfr.se eller så finns dom på beauty by black line, som ligger på kyrkogatan 20 i Enköping. Finns i många goda dofter 🙂

Pauline
Pauline
9 years ago

Alltid lika kul att läsa om dig och din vardag!
Hos mig är det stormigt! Både utanför fönstret och i min Kropp!
Jag gjorde innan ikväll en annan människa ledsen, oförstående och besviken!
Jag avslutade en relation som jag tyckte hade gått förlångt! Jag tyckte att han kände mer än vad jag gjorde och det skrämde mig! Det skrämde mig så mycket att jag la orden på tungan sa dom! Nu ligger jag här och ska sova men kan inte riktigt få ro. Vet inte om jag ångrar mig en smula! Det där med kärlek va….

Pauline
Pauline
9 years ago

Alltid lika kul att läsa om dig och din vardag!
Hos mig är det stormigt! Både utanför fönstret och i min Kropp!
Jag gjorde innan ikväll en annan människa ledsen, oförstående och besviken!
Jag avslutade en relation som jag tyckte hade gått förlångt! Jag tyckte att han kände mer än vad jag gjorde och det skrämde mig! Det skrämde mig så mycket att jag la orden på tungan sa dom! Nu ligger jag här och ska sova men kan inte riktigt få ro. Vet inte om jag ångrar mig en smula! Det där med kärlek va….

Helena
Helena
9 years ago

Godmorgon, har precis varit och tränat yoga och vilken härlig start det är på morgonen att få stretcha ut alla stela muskler! Ligger vid poolen här hemma ( Cypern ) och skriver på min kriminalroman. Solen skiner och vi har 26° i skuggan, det är lite höstaktigt fastän vi kan strosa omkring i badkläder. Men tacka vet jag ljuset som vi har på vår kärleksö, det är gudomligt och här i Medelhavet vet vi inte vad höstdepp är ha ha ha men det visste jag när vi bodde i Sverige, hualigen! Aldrig mer säger jag bara. Nu ska jag ta tag i mitt skrivande och önskar dig en härlig dag. Kram kram

Helena
Helena
9 years ago

Godmorgon, har precis varit och tränat yoga och vilken härlig start det är på morgonen att få stretcha ut alla stela muskler! Ligger vid poolen här hemma ( Cypern ) och skriver på min kriminalroman. Solen skiner och vi har 26° i skuggan, det är lite höstaktigt fastän vi kan strosa omkring i badkläder. Men tacka vet jag ljuset som vi har på vår kärleksö, det är gudomligt och här i Medelhavet vet vi inte vad höstdepp är ha ha ha men det visste jag när vi bodde i Sverige, hualigen! Aldrig mer säger jag bara. Nu ska jag ta tag i mitt skrivande och önskar dig en härlig dag. Kram kram

Ulrika F
Ulrika F
9 years ago

Sitter i soffan och kurar framför live-golf på tv. Är hemma idag också, har drabbats av yrsel och måste vila lite! Vill ju va pigg till min resa på söndag! Ska till kära svägerskan med familj på lördag, alltid lika mysigt och och energigivande!

Ulrika F
Ulrika F
9 years ago

Sitter i soffan och kurar framför live-golf på tv. Är hemma idag också, har drabbats av yrsel och måste vila lite! Vill ju va pigg till min resa på söndag! Ska till kära svägerskan med familj på lördag, alltid lika mysigt och och energigivande!

Sofia
9 years ago

Full rulle minst sagt, förstår att du är trött efter en sådan dag 🙂 Så fina tavlor du har börjat tillverka!

Kramar

Sofia
9 years ago

Full rulle minst sagt, förstår att du är trött efter en sådan dag 🙂 Så fina tavlor du har börjat tillverka!

Kramar

Nästa inlägg

Intervju med Aftonbladet

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x