Vilken GALEN dag, ska vara med i Malou – Efter Tio

Alltså var börjar jag en dag som denna?

Alltså idag har vart en av de mest omvälvande dagarna på länge! Gissar att det blir såhär ibland. Livet får dagar som det bara exploderar! Idag har en dröm gått i uppfyllelse. En målbild har plötsligt besannats och jag är så tagen av hela historien!

.

Dock så började dagen med att vi begav oss av till Sthlm och Crystal Plaza Hotel. Tjejeventet närmar sig med stormsteg och imorgon är det äntligen dags! Jag kikade på grejerna till goodiebags-grejerna och betade av lite grejer med hotellets chef Sussi! En helt underbar person som jag haft den stora äran att få ha haft som svägerska för många år sen. Jag var ihop med hennes lillebror i många år.

.

IMG_4599.JPG

.

Jag satte mig med en kaffe för att vänta in Lina & Lina. Journalisten och fotografen för tidningen Aftonbladet Wendela.

.

IMG_6597.JPG

IMG_6610.JPG

Efter en riktigt mysig intervju gick vi ut för att ”plåta”. Det är tur att man är lite van med det här att bli fotad. 🙂

.

Sedan kom samtalet som fick mig att slå kullerbyttor in i hjärtat! ”Vill du vara med i Malou Efter Tio”? Eeeeeh, SJÄLVKLART att jag vill det! På måndag ska jag vara där kl 10 för att bli sminkad inför att sitta i intervju med Malou kl 11. Detta är LIVE så vill ni se så är det då. Tror dock att det kommer med på Play sen. Som allt annat! 🙂 Det galnaste är att jag även fick en förfrågan av ett annat program samma dag men det blev inget. Stort! Detta är SÅ INIHELSICKES STORT för en lantis som mig! MAJJ gadd!!! Jag kan knappt smälta detta. Sitter här med ett pirr i bröstet som är svårt att beskriva.

.

Dock så måste jag ta tag i lite jobb som måste fixas till imorgon! Hörru! Tack för att Du finns och följer mig! ❤️❤️❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Michela
9 years ago

Sååååå himla roligt för dig och för alla som får titta på dig!
Vad skall du göra för något hos Malou? Måste bara titta men påminn gärna här i bloggen med länk och allt.

En massa kramar till dig och kolla om du är i Stockholm city på torsdag =)

Kram

Michela
9 years ago

Sååååå himla roligt för dig och för alla som får titta på dig!
Vad skall du göra för något hos Malou? Måste bara titta men påminn gärna här i bloggen med länk och allt.

En massa kramar till dig och kolla om du är i Stockholm city på torsdag =)

Kram

Mia
Mia
9 years ago

Grattis!!
Det va ju det jag skrev att jag ser fram emot att se dig hos Malou 😉

Kram

Mia
Mia
9 years ago

Grattis!!
Det va ju det jag skrev att jag ser fram emot att se dig hos Malou 😉

Kram

Elin
Elin
9 years ago

Men va roligt Nina!!! Va glad jag blir för din skull!!! Är dock inte ett dugg förvånad! Du är en stark, ödmjuk och driven kvinna som ser till att saker sker.
Kraaaam till dig och familjen!

Synnöve Pettersson
Synnöve Pettersson
9 years ago

Härligt, grattis det är du värd. Får se det i efterhand. Kram

Synnöve Pettersson
Synnöve Pettersson
9 years ago

Härligt, grattis det är du värd. Får se det i efterhand. Kram

Mallansvardag
9 years ago

Det går bra nu : ) Så glad för din skull Nina. Hoppas ni får en underbar dag imorgon. Kram Malin

Mallansvardag
9 years ago

Det går bra nu : ) Så glad för din skull Nina. Hoppas ni får en underbar dag imorgon. Kram Malin

Sofia
9 years ago

Jisses så roligt och spännande!! Vad är det för ”tema” hos Malou på måndag då tro?! 🙂

Kramar ❤️

Sofia
9 years ago

Jisses så roligt och spännande!! Vad är det för ”tema” hos Malou på måndag då tro?! 🙂

Kramar ❤️

Nästa inlägg

Rosa Kokboken – Release

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x