Äntligen Morgon 10 år, cyberdejt och Starbucks

Halloj!

Vilken dag jag haft hittills! 🙂 Jag har varit högt och lågt, flackat och farit överallt. Riktigt stolt över mig själv som sicksackat runt med både buss och tunnelbana. Wow, för att vara mig alltså!

.

IMG_6834.JPG

IMG_6831.JPG

.

Började med en taxifärd som fantastiska Loppi bjöd mig på, generöst!

.

IMG_6863.JPG

.

Det första som mötte vid entrén var den här coola bilen.

.

IMG_6849.JPG

IMG_6861.JPG

IMG_6862.JPG

.

Väl därinne var det fullt med folk. Jag blev presenterad dessa härliga människor med bloggar som hormoner och hemorrojder och knivlisa!. Alltså, skithärliga tjejer!!! 🙂 Vill ses mer!

.

IMG_6859.JPG

.

Efter balunsen på Äntligen Morgon for jag iväg till Nacka Forum med både tunnelbana och buss. Fick leta lite men allt ordnade sig. Fick ringa kompis Cia för att lotsas till rätt buss bara. 🙂 Där väntade The Little Showroom. Gosh vad trevligt vi hade, en så jäkla gullig tjej på alla sätt! ❤️

.

IMG_6864.JPG

IMG_6865.JPG

.

Efter det åkte jag tillbaka till stationen igen. Jag och Michela asflabbade så hon höll på att missa sin station så busschauffören ropade ut i högtalaren åt oss. 🙂 Virrhönor och lantisar i storstan. 🙂 Jag firade med att köpa min första kaffe på Starbucks med mitt namn på. Härligt!

.

Nu sitter jag på tåget på väg tillbaka till min lilla småstad igen. Ska åka raka spåret och spela in podcast med Niclas. Tack för all feedback, vad gulliga ni är. Jag ska känna efter så får vi se vad det blir utav det hela? Hörs sen igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
9 years ago

Hoppas verkligen att ni fortsätter med podden! Jag lyssnar alltid när jag sitter och syr, (inte lika ofta som jag önskar) men ni är det perfekta sällskapet! Tycker väldigt mycket om din blogg också såklart, kollar in flera gånger per dag. Du vill ofta veta lite om dina läsare. Jag: 35- årig föräldraledig tvillingmamma med ny bebis på gång i december.
Keep up the good work!
Massa kramar från Sara

Nästa inlägg

Ska podcasten vara kvar?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x