ANNONS

När saker går åt helvete….

/

GÄÄÄÄÄÄSP!

Den här dagen har varit allt annat än bra faktiskt. Allt som kunde gå illa gjorde det.

.

IMG_7146.PNG

.

Ibland går allt bara käpprätt åt helvete liksom. Herregud vad vi fick skynda oss. Milo på sparkcykel och jag med mitt trasiga bäcken utan mitt bälte. Not GOOD. Not GOOD att all! Glömde luren hemma också….Ämen. Men vi var vassa jag och Miloboy. Väl framme rann svetten på min rygg. 🙂

.

Nä, nu måste jag börja packa här hemma. Imorn far vi. Höll på att gå åt helsefyr denna gången (apropå dagar som inte riktigt går så bra som man önskar alla gånger). Tonys bil måste servas och min är utlånad. Vad göra? Panik till en början, men nu har det löst sig i alla fall. Karlstad, är ni beredda? Vore mysigt att springa på nån läsare därifrån! ❤️❤️❤️

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00