”I would like to fuck you really hard”

IMG_7246.PNG

Please fuck me Please i would like to fuck you, i would like to fuck you really hard.

Ja, så kan man alltså skriva på instagram. En kvinna visar upp sina tatueringar, kontot är ett instagram konto för tatuerade människor. Jag kan hålla med om att bilden i sig säkert kan uppfattas som sexig. Det kan jag. Men vad jag däremot inte kan förstå är att pojken som skrivit detta ser ut att vara 12 år. Jag går nämligen in på pojken som skrivit i feeden och kikar hans bilder. Vet den här pojken ens vad ”FUCK you really hard” betyder? Jag vet att jag reagerat när jag sett att vuxnare män skrivit liknande. Alltså, jag har svårt att förstå den här formen av hets. Knull-hets! Att man verkligen skriver såna här saker på en instagram feed, på en person som man förmodligen aldrig kommer att träffa. Man skriver att man vill knulla nån, bara rakt ut, på en feed som läses av miljontals – varje dag.

VAD ÄR GREJEN?

Kommer den här personen som skrivit detta att FÅ knulla den personen? Förmodligen ALDRIG I HELVETET! Förmodligen ingen annan heller med tanke på den övergripande patetiska kåtheten som avspeglas i den här personen genom vad den faktiskt sitter och skriver på instagram.

NU när jag fick se att detta verkar vara en väldigt ung pojke så blir jag mörkrädd på riktigt! Vart fan är vi på väg? Ska 12 åringar nu sitta och skriva ut sin tonårskåthet för allmän beskådan? Tonårskåthet är inget fult i sig. Det är som det ska vara, antar jag. Men vart har han lärt sig att såhär kan man sitta och skriva på bilder på kvinnor? Respektlöst och rakt ut i cyber? Vart tog cykla på BMX:en med polarna vägen? Vart tog fotbollsträningen vägen? Vart tog en oskyldig första kyss vägen? Vart tog mamma och pappa vägen? Vart tog sunda värderingar och allmänt hyfs vägen?

.

Jag blir illamående på riktigt….. Vart gick det såhär fel!? Är det de sociala mediernas fel? Är det föräldrarnas fel? Eller vems fel är det? För det här mina damer och herrar…..

DET ÄR ÅT HELVETE FEL!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
9 years ago

Men så galet!! Detta är så klart inte okej och nätet är en gräslig plats. De verkar kunna skriva va fan som helst till varandra. Är inne på tonåringarnas ASK och läser ibland och det är gräsligt men hur ska man agera som förälder? Borde finnas riktlinjer och utbildning hur vi ska skydda våra barn och lära dom ett korrekt uppförande på nätet, tycker faktiskt att skolan måste ta sitt ansvar också för detta är något man ska lära sig . Likväl som de pluggar gånger tabell och rättstavning så är detta något som de måste lära sig!! Näthyffs kan det väl heta 🙂

Berit
Berit
9 years ago

Men så galet!! Detta är så klart inte okej och nätet är en gräslig plats. De verkar kunna skriva va fan som helst till varandra. Är inne på tonåringarnas ASK och läser ibland och det är gräsligt men hur ska man agera som förälder? Borde finnas riktlinjer och utbildning hur vi ska skydda våra barn och lära dom ett korrekt uppförande på nätet, tycker faktiskt att skolan måste ta sitt ansvar också för detta är något man ska lära sig . Likväl som de pluggar gånger tabell och rättstavning så är detta något som de måste lära sig!! Näthyffs kan det väl heta 🙂

Nästa inlägg

Bota spindelfobi

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x