Svag…..

Godmorgon på er!

Skönt när ni kommenterar, då känner jag att ni är här. Någon skrev att man var rädd att kommentera ofta ifall man skulle uppfattas som värsta pladdertackan?! NEJ NEJ NEJ – FEL FEL FEL!!! Tvärtom, det är ju då man bygger upp en relation och jag också får möjlighet att lära känna er på ett annat plan. Kommentarer är lite min bekräftelse här. Att ha en blogg som läses av flera tusentals och inga kommentar gör den där apan i bur än mer påtaglig om ni förstår vad jag menar? Jag älskar era kommentarer ju, ni måste verkligen förstå det! Ofta skriver någon, jag har läst din blogg i flera år men aldrig kommenterat, och så kommenterar man första gången. Det är ju underbart! Jag vill ha meeeeeer! ❤️❤️❤️

.

IMG_7317.JPG

Just nu ligger jag och tittar på det här vackra ansiktet. Kan inte få nog, kommer aldrig få nog av mina barns ansikten. ❤️ Jag hämtar massor med kraft i mina barn. Jag är en smula svag just nu. Jag har för mycket att göra och mår inte så bra, längtar så till helgen. Bara vara. Rekreation. Lugn & ro. Jag vill ha ljus också. Jag vaknade liksom 3 i morse…. 🙁 Den här gråa hösten tar på riktigt kål på mig och jag översvämmas av jobbiga tankar. Varje höst är det samma visa. Därför är jag än mer övertygad om att jag i framtiden inte ska leva i Sverige den här årstiden. Den gör mig inte alls gott. Finns det ljusterapi kvar? Är det bra? Funkar det? Eller ska jag försöka åka utomlands trots min flygrädsla? Är jag ensam om denna höstdepp?

.

Ska gå upp nu och göra frukost åt den där med vackra ansiktet och mig. Tony får fortsätta sova lite till, han har också ett vackert ansikte. 🙂 ❤️ Glad för mina nära och kära när dagar känns tuffa. Återkommer snart igen, hoppas att ni andra mår toppen. Har ni mycket energi och glädje i er får ni gärna smitta av er. Är ni lika deppiga så ut med skiten. Kommentarsfältet är mottagligt för allt här inne vet ni.

Kärlek! ❤️❤️❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

50 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Höstdepp Goodbye
Höstdepp Goodbye
9 years ago

Sista åren när vi bodde i Sverige åkte vi iväg varannan månad till solen för att vi skulle må bra och för att vi skulle få vara i solen och ljuset. Sedan några år tillbaka valde vi att lämna Sverige för gott och bor nu i Medelhavet med all sol och vårt härliga ljus, 325 soldagar året om….och vi mår så bra. Inget höstdepp här inte ha ha ha. Vi har aldrig mått så bra som nu, här behövs varken ljusterapi eller D-vitamin men jag förstår att alla inte kan flytta såsom vi gjorde. Kolla in den här sidan, köp en lampa som du ar vi datorn så får du din dagliga dos + att du måste äta D-vitamin. http://www.philips.se/c-m-pe/ljusterapi

Kram från en som inte har höstdepp längre!

niiinis
niiinis
Reply to  Höstdepp Goodbye
9 years ago

Du kan ju gissa hur mycket jag avundas dig!!!!!!!?????! Ååååååh, jag vill också. Kan inte du berätta mer? Hur tog ni beslutet? Var det bökigt? Svårt?

Kram ❤️

Höstdepp Goodbye
Höstdepp Goodbye
9 years ago

Sista åren när vi bodde i Sverige åkte vi iväg varannan månad till solen för att vi skulle må bra och för att vi skulle få vara i solen och ljuset. Sedan några år tillbaka valde vi att lämna Sverige för gott och bor nu i Medelhavet med all sol och vårt härliga ljus, 325 soldagar året om….och vi mår så bra. Inget höstdepp här inte ha ha ha. Vi har aldrig mått så bra som nu, här behövs varken ljusterapi eller D-vitamin men jag förstår att alla inte kan flytta såsom vi gjorde. Kolla in den här sidan, köp en lampa som du ar vi datorn så får du din dagliga dos + att du måste äta D-vitamin. http://www.philips.se/c-m-pe/ljusterapi

Kram från en som inte har höstdepp längre!

niiinis
niiinis
Reply to  Höstdepp Goodbye
9 years ago

Du kan ju gissa hur mycket jag avundas dig!!!!!!!?????! Ååååååh, jag vill också. Kan inte du berätta mer? Hur tog ni beslutet? Var det bökigt? Svårt?

Kram ❤️

Annapanna
9 years ago

Ja ljusterapi finns. I stockholm finns café med ljusterapi. Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Annapanna
9 years ago

Tack för tips! ❤️

Annapanna
9 years ago

Ja ljusterapi finns. I stockholm finns café med ljusterapi. Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Annapanna
9 years ago

Tack för tips! ❤️

Ing-Marie Eneroth
Ing-Marie Eneroth
9 years ago

Godmorgon och tack för din
Komentar

Ing-Marie Eneroth
Ing-Marie Eneroth
9 years ago

Godmorgon och tack för din
Komentar

Pernilla
9 years ago

Godmorgon!
Känner alltför väl igen mig, tror jag många av oss som bor i detta land gör.. Tycker att hösten är jobbig, just den här tiden från att vi ställt om klockan tills att snön kommer. Med snö kommer lite ljus och sen advent. Nu är det bara jobbigt på alla sätt, mörkt och regnigt dagarna i ända 🙁 Men snart! Snart är det advent. Alla ljusstakar som kommer lysa i fönstren, alla slingor som pryder träd och balkonger, doften av saffran som börjar sprida sig, skimret från första ljuset som tänds i adventsljusstaken…. Bara hoppas att vi får lite snö till det. Efter det, ja då är sommaren och ljuset välkommet 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Pernilla
9 years ago

Jaaaaaaa!

Ge mig jul och juleljus. Jag vill ha ljuset tillbaka. ❤️

Tack för pepp! ❤️❤️❤️

Pernilla
9 years ago

Godmorgon!
Känner alltför väl igen mig, tror jag många av oss som bor i detta land gör.. Tycker att hösten är jobbig, just den här tiden från att vi ställt om klockan tills att snön kommer. Med snö kommer lite ljus och sen advent. Nu är det bara jobbigt på alla sätt, mörkt och regnigt dagarna i ända 🙁 Men snart! Snart är det advent. Alla ljusstakar som kommer lysa i fönstren, alla slingor som pryder träd och balkonger, doften av saffran som börjar sprida sig, skimret från första ljuset som tänds i adventsljusstaken…. Bara hoppas att vi får lite snö till det. Efter det, ja då är sommaren och ljuset välkommet 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Pernilla
9 years ago

Jaaaaaaa!

Ge mig jul och juleljus. Jag vill ha ljuset tillbaka. ❤️

Tack för pepp! ❤️❤️❤️

Carolin
Carolin
9 years ago

GodMorgon Nina

Carolin
Carolin
9 years ago

GodMorgon Nina

Ulrika
Ulrika
9 years ago

Godmorgon! Jag frågade i Aftonbladet inlägget om var jag kan få tillgång till artikeln 🙂 Har ej Plus.. Skall till sjukgymnast idag pga yrsel… Jäkla jobbigt! Ser dock framemot Spa till helgen med några vänninor. Skönt!

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrika
9 years ago

Det går nog inte att läsa det utan plus tyvärr. 🙁 Jag givk i alla fall till sjukgymnast som gjorde några rörelser med mitt huvud. På kvällen var det borta. Sååååå skönt!

Ha en mysig helg! ❤️

Ulrika
Ulrika
Reply to  niiinis
9 years ago

Jag kom precis därifrån nu, fick lite övningar. Så nu håller vi tummarna 🙂
Annars provar jag med bubbel i morgon! Så det vinglar av en rolig anledning… Hihi

Ulrika
Ulrika
9 years ago

Godmorgon! Jag frågade i Aftonbladet inlägget om var jag kan få tillgång till artikeln 🙂 Har ej Plus.. Skall till sjukgymnast idag pga yrsel… Jäkla jobbigt! Ser dock framemot Spa till helgen med några vänninor. Skönt!

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrika
9 years ago

Det går nog inte att läsa det utan plus tyvärr. 🙁 Jag givk i alla fall till sjukgymnast som gjorde några rörelser med mitt huvud. På kvällen var det borta. Sååååå skönt!

Ha en mysig helg! ❤️

Ulrika
Ulrika
Reply to  niiinis
9 years ago

Jag kom precis därifrån nu, fick lite övningar. Så nu håller vi tummarna 🙂
Annars provar jag med bubbel i morgon! Så det vinglar av en rolig anledning… Hihi

Cilla
Cilla
9 years ago

Har haft depressioner till o från i några år. Har det senaste året övergett antidepressiva för blev känslokall av dom… Boostar mig själv med vitaminer,bra mat och mindre stress och mer motion! Mina föräldrar lever i Spanien under vinterhalvåret och det hoppas jag också kunna göra,fast jag älskar ju snö 🙂 Här i Huskvarna snöar det idag. Blir genast ljusare och lättare i sinnet. Däremot kan jag tycka att januari- februari är mörka och trista, nu har vi ju julen att se fram emot

niiinis
niiinis
Reply to  Cilla
9 years ago

Precis så känner jag inför lyckopiller. Jag är så glad för mitt känsloregister även om det blir lite too mutch ibland. Men jag vill känna! Inte bli neutral…..

Snö blir bra! Jag vill ha ljuset! ❤️

Cilla
Cilla
9 years ago

Har haft depressioner till o från i några år. Har det senaste året övergett antidepressiva för blev känslokall av dom… Boostar mig själv med vitaminer,bra mat och mindre stress och mer motion! Mina föräldrar lever i Spanien under vinterhalvåret och det hoppas jag också kunna göra,fast jag älskar ju snö 🙂 Här i Huskvarna snöar det idag. Blir genast ljusare och lättare i sinnet. Däremot kan jag tycka att januari- februari är mörka och trista, nu har vi ju julen att se fram emot

niiinis
niiinis
Reply to  Cilla
9 years ago

Precis så känner jag inför lyckopiller. Jag är så glad för mitt känsloregister även om det blir lite too mutch ibland. Men jag vill känna! Inte bli neutral…..

Snö blir bra! Jag vill ha ljuset! ❤️

Johanna
Johanna
9 years ago

Hur går det med din träning med pt? Du ser så jäkla pigg o fräsch
Ut:) det är inte lätt att hälla modet uppe i detta mörker! Men ha dags
Ljus lampor hemma på vissa ställen o ta massor av d vitamin.
Var ute mycket på förmiddagen om du har möjlighet.
Puss & kram Johanna i Helsingborg

niiinis
niiinis
Reply to  Johanna
9 years ago

Har haft ett uppehåll då jag fick kristallsjukan och hade så ont i mitt knä. Planerar att få tillbaka snart igen! Saknar det!

Tack för tips! ❤️

Puss & Kram

Johanna
Johanna
9 years ago

Hur går det med din träning med pt? Du ser så jäkla pigg o fräsch
Ut:) det är inte lätt att hälla modet uppe i detta mörker! Men ha dags
Ljus lampor hemma på vissa ställen o ta massor av d vitamin.
Var ute mycket på förmiddagen om du har möjlighet.
Puss & kram Johanna i Helsingborg

niiinis
niiinis
Reply to  Johanna
9 years ago

Har haft ett uppehåll då jag fick kristallsjukan och hade så ont i mitt knä. Planerar att få tillbaka snart igen! Saknar det!

Tack för tips! ❤️

Puss & Kram

Carin
Carin
9 years ago

En värmande Kram sänder jag över till dig.
Sonen frågar vad gör du mamma.
Skriver svarade jag.
Son:Till vem.
Till en flicka som vill bli glad av något svara jag.
Son:men säg till flickan att hon kan få en puss av mig då.
Sonen 3.5år

niiinis
niiinis
Reply to  Carin
9 years ago

Nu fick jag tårar i ögonen. Ge honom en stor puss & kram från mig och tacka! Det värmer! ❤️❤️❤️

Carin
Carin
9 years ago

En värmande Kram sänder jag över till dig.
Sonen frågar vad gör du mamma.
Skriver svarade jag.
Son:Till vem.
Till en flicka som vill bli glad av något svara jag.
Son:men säg till flickan att hon kan få en puss av mig då.
Sonen 3.5år

niiinis
niiinis
Reply to  Carin
9 years ago

Nu fick jag tårar i ögonen. Ge honom en stor puss & kram från mig och tacka! Det värmer! ❤️❤️❤️

Malin
Malin
9 years ago

Hej igen! Såg att min kommentar i förra inlägget inte passa så bra.. Ställer den här istället 😛
Har du provat ögonfransfölängning nångång? Om inte, varför? Och vad tycker du om det? Du som har koll på smink o skönhet 🙂
Läser varje dag, igår lyssnade jag på eran podd typ hela dagen (hemma med förkylning) haha, flera avsnitt på rad 🙂 kul, spec. när ni prata om att va hemma från jobbet sjuk. Kändes bra där jag låg i soffan 😉
Kram o ha en bra dag! Lite ljusare i Örebro idag så det snöar!! 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
9 years ago

Ingen fara!

Har gjort det en gång för längesen, när det typ kom till Sverige. Mina egna blev svaga av det, lossnade alltså. Lovade att jag inte skulle göra det mer, men blir onekligen sugen när jag ser hur fina alla blir i det. Men som sagt, har många vänner som förlorar sina egna av det. Förmodligen kommer man aldrig kunna sluta.

Kul att du gillar podden! Blir glad! ❤️

Malin
Malin
9 years ago

Hej igen! Såg att min kommentar i förra inlägget inte passa så bra.. Ställer den här istället 😛
Har du provat ögonfransfölängning nångång? Om inte, varför? Och vad tycker du om det? Du som har koll på smink o skönhet 🙂
Läser varje dag, igår lyssnade jag på eran podd typ hela dagen (hemma med förkylning) haha, flera avsnitt på rad 🙂 kul, spec. när ni prata om att va hemma från jobbet sjuk. Kändes bra där jag låg i soffan 😉
Kram o ha en bra dag! Lite ljusare i Örebro idag så det snöar!! 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
9 years ago

Ingen fara!

Har gjort det en gång för längesen, när det typ kom till Sverige. Mina egna blev svaga av det, lossnade alltså. Lovade att jag inte skulle göra det mer, men blir onekligen sugen när jag ser hur fina alla blir i det. Men som sagt, har många vänner som förlorar sina egna av det. Förmodligen kommer man aldrig kunna sluta.

Kul att du gillar podden! Blir glad! ❤️

Mia
Mia
9 years ago

Heej! Känner mig som miatvärtemot nu men varför höstdeppig? Se det som en lite lugnare återhämtningsperiod 😉 Kravet på att va ute för att det är fint väder försvinner, okej att det är lite mörkare, men det är ju så mysigt med levande ljus 😉 Känns på nåt sätt som kvällarna blir längre och man hinner umgås mer ;)Det är dessutom en rolig tid på året att shoppa kläder och inredning på ;)Så allt behöver inte va negativt med hösten 😉

Hoppas du har en bra dag!

Kram

Mia
Mia
9 years ago

Heej! Känner mig som miatvärtemot nu men varför höstdeppig? Se det som en lite lugnare återhämtningsperiod 😉 Kravet på att va ute för att det är fint väder försvinner, okej att det är lite mörkare, men det är ju så mysigt med levande ljus 😉 Känns på nåt sätt som kvällarna blir längre och man hinner umgås mer ;)Det är dessutom en rolig tid på året att shoppa kläder och inredning på ;)Så allt behöver inte va negativt med hösten 😉

Hoppas du har en bra dag!

Kram

camilla enkvist
camilla enkvist
9 years ago

Hej i snöstormen. Jag läser din blogg varje dag, även det Tony skriver, varje fredagsmorgon äter jag frukost till poden.
Man vill skriva mer, för man känner igen sig i så mycket. Är själv sjuk sen länge, och just nu är jag inne i ett skov. Hatar hösten, man vill inte gå upp, dagarna är som att gå med en bubbla runt huvudet å man är liksom inte med. Jag får ondare när det är kallt också. Har gått upp över 30 kg de sista åren, pga mediciner å biverkningar av bantning då min kropp inte klarar av det, Tränade förut men inte ens det fungerar just nu då jag knappt kan gå. Väntar på en magoperation som tyvärr inte blir före jul, mina armar /axlar är helt slut och ska opereras så fort jag tappar vikt.Ekonomin blir helt åt helvete då man inte får så mycket i sjukpenning, så allt man vill göra och unna sig går inte. Så jag sitter här 24/7 och tro mig, du och Tony och Nicklas har gett mig många skratt, man känner igen sig i Er å det är så jäkla skönt. Man är inte ensam om alla pinsamheter, inte ensam om att må skit å det gör att man ler oftare än man skulle gjort annars. SÅ fortsätt å kör för jag behöver era tokigheter 🙂

camilla enkvist
camilla enkvist
9 years ago

Hej i snöstormen. Jag läser din blogg varje dag, även det Tony skriver, varje fredagsmorgon äter jag frukost till poden.
Man vill skriva mer, för man känner igen sig i så mycket. Är själv sjuk sen länge, och just nu är jag inne i ett skov. Hatar hösten, man vill inte gå upp, dagarna är som att gå med en bubbla runt huvudet å man är liksom inte med. Jag får ondare när det är kallt också. Har gått upp över 30 kg de sista åren, pga mediciner å biverkningar av bantning då min kropp inte klarar av det, Tränade förut men inte ens det fungerar just nu då jag knappt kan gå. Väntar på en magoperation som tyvärr inte blir före jul, mina armar /axlar är helt slut och ska opereras så fort jag tappar vikt.Ekonomin blir helt åt helvete då man inte får så mycket i sjukpenning, så allt man vill göra och unna sig går inte. Så jag sitter här 24/7 och tro mig, du och Tony och Nicklas har gett mig många skratt, man känner igen sig i Er å det är så jäkla skönt. Man är inte ensam om alla pinsamheter, inte ensam om att må skit å det gör att man ler oftare än man skulle gjort annars. SÅ fortsätt å kör för jag behöver era tokigheter 🙂

MalinS
MalinS
9 years ago

Skickar över en ordentlig kram och hoppas du ska må bättre!! Håller med Mia, se hösten som en tid för återhämtning och mindre krav. Det är ju nu det är helt ok att bara mysa ner sig i soffan med filt tända ljus och en riktig feel good film 🙂 men visst saknar man ljuset när man sitter instängd på kontoret 8-17…
Kram på dig!

MalinS
MalinS
9 years ago

Skickar över en ordentlig kram och hoppas du ska må bättre!! Håller med Mia, se hösten som en tid för återhämtning och mindre krav. Det är ju nu det är helt ok att bara mysa ner sig i soffan med filt tända ljus och en riktig feel good film 🙂 men visst saknar man ljuset när man sitter instängd på kontoret 8-17…
Kram på dig!

Marie
Marie
9 years ago

Hej! Här är ännu en trogen läsare och vän, om än på avstånd:-)
Är här ofta flera gånger om dagen. Tycker du beskriver livets både upp och ner och mittemellan på ett fantastiskt och medryckande sätt. Känns skönt att gå in och läsa inte bara om hur bra allt är utan även om hur livet egentligen är för de alla flesta emellanåt.
Själv befinner jag mig i VAB träsket oftast flera dagar varje vecka, med tre döttrar varav 2 mkt infektionskänsliga..känns som ett ekorrhjul och som du skriver det är höst och vinter alltså långt till vår. Tycker att det känns lättare på andra sidan nyår..
Höstpepparkramar

Marie
Marie
9 years ago

Hej! Här är ännu en trogen läsare och vän, om än på avstånd:-)
Är här ofta flera gånger om dagen. Tycker du beskriver livets både upp och ner och mittemellan på ett fantastiskt och medryckande sätt. Känns skönt att gå in och läsa inte bara om hur bra allt är utan även om hur livet egentligen är för de alla flesta emellanåt.
Själv befinner jag mig i VAB träsket oftast flera dagar varje vecka, med tre döttrar varav 2 mkt infektionskänsliga..känns som ett ekorrhjul och som du skriver det är höst och vinter alltså långt till vår. Tycker att det känns lättare på andra sidan nyår..
Höstpepparkramar

Jenny D
Jenny D
9 years ago

Åh, du är inte ensam! Är så trött och sliten med alldeles för mkt jobb, resor i jobbet och förkylningar som snurrat runt sen första veckan i september. Jag ser så fram emot jul och ledighet (tycker inte att en helg räcker för återhämtning). Att bara få vara tillsammans hela familjen, mysa, inga måsten och framförallt vila! Tycker absolut att du ska trotsa din flygrädsla och dra mot varmare breddgrader. Jag, maken och våra två små grabbar drar tillsammans med mamma och hennes man till Thailand i mars för att fira mamma/mormors 60-års dag. Ska bli fantastiskt härligt! Kram till sig och kämpa på!

Jenny D
Jenny D
9 years ago

Åh, du är inte ensam! Är så trött och sliten med alldeles för mkt jobb, resor i jobbet och förkylningar som snurrat runt sen första veckan i september. Jag ser så fram emot jul och ledighet (tycker inte att en helg räcker för återhämtning). Att bara få vara tillsammans hela familjen, mysa, inga måsten och framförallt vila! Tycker absolut att du ska trotsa din flygrädsla och dra mot varmare breddgrader. Jag, maken och våra två små grabbar drar tillsammans med mamma och hennes man till Thailand i mars för att fira mamma/mormors 60-års dag. Ska bli fantastiskt härligt! Kram till sig och kämpa på!

AA
AA
9 years ago

Mår också dåligt av detta ständiga mörker under vintermånaderna, jag är inte skapt för att leva här brukar jag tänka. Jag är inte heller skapt för mer än på sin höjd 23 grader varmt men någonstans i Spanien skulle jag kunna tänka mig att bo under vintern. Äter D-vitamin och ser till att få i mig allt man behöver men solljuset i ögonen fattas ändå rent psykologiskt, mörker är inte kul annat än på natten när man vill sova.=) Försöker tända lampor för att ha så ljust som möjligt dag/kvällstid men då får man ju en högre el-räkning……..haha aldrig är man nöjd, eller jo, på sommaren.

AA
AA
9 years ago

Mår också dåligt av detta ständiga mörker under vintermånaderna, jag är inte skapt för att leva här brukar jag tänka. Jag är inte heller skapt för mer än på sin höjd 23 grader varmt men någonstans i Spanien skulle jag kunna tänka mig att bo under vintern. Äter D-vitamin och ser till att få i mig allt man behöver men solljuset i ögonen fattas ändå rent psykologiskt, mörker är inte kul annat än på natten när man vill sova.=) Försöker tända lampor för att ha så ljust som möjligt dag/kvällstid men då får man ju en högre el-räkning……..haha aldrig är man nöjd, eller jo, på sommaren.

Nästa inlägg

:(

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x