ANNONS

Curlingmorsan har satt stopp!

/

IMG_7519.JPG

IMG_7520.JPG

IMG_7521.JPG

Köks-sysslor!

Men heeeej, oj vad länge sen. Jag har haft fullt upp idag. Det blev verkligen en späckad vecka detta. Idag har jag haft möten och nu står vi i vårt kök och både bakar och lagar mat.

.

Ni vet ju att jag bestämt mig för att sluta curla, eller ni som lyssnar på vår podcast vet i alla fall det. Elliot har matlagningsdag idag. Det blev visst kycklinggryta. Mums! Själv håller jag på att baka en härlig mustig fudgekaka. Recept kommer senare ikväll. Jag är så inihelvetes stolt över mig själv för att jag tog det här beslutet, om att sluta curla. 20 maträtter ska dom kunna laga innan dom flyttar hemifrån. Idag kan Elliot göra kycklinggryta, det kunde han inte i morse när han vaknade. Bara en sån sak…. 🙂

.

Hepp, nu ska jag byta om till myskläderna. Såååå skönt! HATAR att gå i vanliga kläder hemma. Ni ska också få VÄÄÄÄÄÄRLDENS BÄSTA tips på fnöskiga torra fötter lite senare. Hörs snart igen! ❤️❤️❤️

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00