Curlingmorsan har satt stopp!

IMG_7519.JPG

IMG_7520.JPG

IMG_7521.JPG

Köks-sysslor!

Men heeeej, oj vad länge sen. Jag har haft fullt upp idag. Det blev verkligen en späckad vecka detta. Idag har jag haft möten och nu står vi i vårt kök och både bakar och lagar mat.

.

Ni vet ju att jag bestämt mig för att sluta curla, eller ni som lyssnar på vår podcast vet i alla fall det. Elliot har matlagningsdag idag. Det blev visst kycklinggryta. Mums! Själv håller jag på att baka en härlig mustig fudgekaka. Recept kommer senare ikväll. Jag är så inihelvetes stolt över mig själv för att jag tog det här beslutet, om att sluta curla. 20 maträtter ska dom kunna laga innan dom flyttar hemifrån. Idag kan Elliot göra kycklinggryta, det kunde han inte i morse när han vaknade. Bara en sån sak…. 🙂

.

Hepp, nu ska jag byta om till myskläderna. Såååå skönt! HATAR att gå i vanliga kläder hemma. Ni ska också få VÄÄÄÄÄÄRLDENS BÄSTA tips på fnöskiga torra fötter lite senare. Hörs snart igen! ❤️❤️❤️

3
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
9 years ago

Men gud vilken bra idé!
Jag kunde typ laga nudlar när jag flyttade hemifrån. Inte för att min mamma curlade utan för att hon inte riktigt hade tid att lära mig eller låta mig laga mat… Vi var 7 st i familjen, ibland 8-9. Dessutom hade vi alla fritidsaktiviteter så det var inte helt lätt.
Du gör helt rätt i att lära dom laga mat! =)Man kan ju faktiskt inte leva på nudlar i all evighet 😉

Sofia
9 years ago

Win win situation för alla i familjen! Grytan ser ju dessutom god ut, hoppas den smakade 🙂

Kramar

Susanne S
Susanne S
9 years ago

Vilket bra upplägg, han lär sig laga mat och så får han även hjälpa till hemma, ni får en stund tillsammans och sedan kan ni njuta av maten hela familjen <3

Lakristfudgekakan ser ju syndigt god ut!!!! Nu måste jag jue baka två kakor till helgen 🙂

Kram Susanne S

Susanne S
Susanne S
9 years ago

Vilket bra upplägg, han lär sig laga mat och så får han även hjälpa till hemma, ni får en stund tillsammans och sedan kan ni njuta av maten hela familjen <3

Lakristfudgekakan ser ju syndigt god ut!!!! Nu måste jag jue baka två kakor till helgen 🙂

Kram Susanne S

Zandra
Zandra
9 years ago

Ser gott ut! Recept på grytan?

Zandra
Zandra
9 years ago

Ser gott ut! Recept på grytan?

Nästa inlägg

Fyndat på ÖB

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x