Önskelista, städerska och korv!

Hej min vän!

Jag håller på och fixar hemma. Jag har så rörigt omkring mig just nu och känner att jag verkligen mår dåligt över det. Sådär så det känns som att det är något som stör hela tiden. Jag har tex ett hörn hemma som varit ett samlingshörn för skit. Där alla kläder lagts på hög i fåtöljerna, och bordet använts till allt skit man bara dumpat där. Nu har jag så smått börjat fixa lite. Min rensningslista har jag inte ens börjat med dessvärre. Får se om jag hinner något innan jul? 🙂

.

IMG_7554.JPG

IMG_7555.JPG

I fönstret skymtar adventsljusstake ”light”. En sån sån som man kan ha året runt faktiskt men ändå lite sån påminnelse om att advent snart är här. Hörnet är ok nu. Blev riktigt mysigt.

.

Jag hämtade Milo tidigt idag. Han blir så glad när jag överraskar och kommer en tid han inte är beredd på. Verkligen överlycklig. Den känslan är så jäkla härlig och Jay är så glad och tacksam att jag får se hans glada fejs. ❤️

.

IMG_7557.JPG

IMG_7558.JPG

Just nu pågår ett stort projekt i vår familj. Det ska skrivas på önskelistan. Idag gick jag ta bilder på allt han önskade sig. 🙂 Risken är att han får för sig att han ska få allt på listan. 😉

.

IMG_7556.JPG

Vi avslutade med en korv på ICA. Milo hade precis ätit lunch men fick i sig en korv till. ÄLSKAR när min unge äter. Han har ätit som en mygga i stort sett hela sitt liv och nu plötsligt så äter han som tusan. 🙂 ÄNTLIGEN!

.

Nu ska jag fortsätta fixa här hemma. Imorn är det fredag så jag hoppas ha lite fint tills dess. Önskar att jag inte var så bajsnödig med det där med städerska hemma! Egentligen så kostar det inte mycket om man t ex skulle ha städhjälp varannan vecka, men jag kan ärligt säga att jag absolut inte vill att nån ska gå och städa efter oss. Jag skulle liksom städa innan städerskan. Så muppigt! Kan nog inte heller ändra det här beteendet hos mig. Till viss mån så gillar jag att städa och fixa också, vill inte missa själva fixandet som är som balsam för själen. ❤️ Har du städerska hemma eller hur går dina tankar kring det?

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fia
Fia
9 years ago

Åååhhhh skaffa städhjälp!
Jag tänkte samma som du i flera år tills jag för någon månad sen ringde en städfirma. Det kommer en proffsig person och städar hela huset på 3h varannan vecka och det blir sjukt rent och fräscht!
Självklart städar man och plockar undan innan så de kan damma, skura osv så smidigt som möjligt.
Det är GULD värt med tre barn i huset och en man som jobbar himla många timmar för mkt varje vecka.
Man studsar liksom på (rena) moln efteråt, ljuvligt!!

Fia
Fia
9 years ago

Åååhhhh skaffa städhjälp!
Jag tänkte samma som du i flera år tills jag för någon månad sen ringde en städfirma. Det kommer en proffsig person och städar hela huset på 3h varannan vecka och det blir sjukt rent och fräscht!
Självklart städar man och plockar undan innan så de kan damma, skura osv så smidigt som möjligt.
Det är GULD värt med tre barn i huset och en man som jobbar himla många timmar för mkt varje vecka.
Man studsar liksom på (rena) moln efteråt, ljuvligt!!

Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
9 years ago

Här på rivieran så är det av vissa skäl *host* ganska vanligt med städerska…
Jag vill jättegärna skaffa en för det är faktiskt inte så himla dyrt om man räknar på det och så får man dessutom så får dra av på skatten.
MEN, jag är precis som du! Tycker att det känns konstigt att släppa in en helt främmande människa hemma hos oss. Vadå ska hon gå och damma på våra saker, i vårt vardagsrum, i vår bokhylla?? 😉
Jag är nog ganska löjlig som tänker så, man kanske vänjer sig efter ett tag?

Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
9 years ago

Här på rivieran så är det av vissa skäl *host* ganska vanligt med städerska…
Jag vill jättegärna skaffa en för det är faktiskt inte så himla dyrt om man räknar på det och så får man dessutom så får dra av på skatten.
MEN, jag är precis som du! Tycker att det känns konstigt att släppa in en helt främmande människa hemma hos oss. Vadå ska hon gå och damma på våra saker, i vårt vardagsrum, i vår bokhylla?? 😉
Jag är nog ganska löjlig som tänker så, man kanske vänjer sig efter ett tag?

Heléne
Heléne
9 years ago

För några år sedan var jag ganska sjuk och hade mycket värk och ingen ork så då skaffade vi städhjälp.
Tyvärr var jag aldrig speciellt nöjd när dom hade varit utan kände att jag hade gjort det bättre själv, så efter att ha provat två olika firmor sa vi upp det. Men skulle jag hitta någon som jag var nöjd med skulle jag absolut inte tveka, och som du säger, det kostar faktiskt inte så mycket.
Ha en fin helg!

Kram

Heléne
Heléne
9 years ago

För några år sedan var jag ganska sjuk och hade mycket värk och ingen ork så då skaffade vi städhjälp.
Tyvärr var jag aldrig speciellt nöjd när dom hade varit utan kände att jag hade gjort det bättre själv, så efter att ha provat två olika firmor sa vi upp det. Men skulle jag hitta någon som jag var nöjd med skulle jag absolut inte tveka, och som du säger, det kostar faktiskt inte så mycket.
Ha en fin helg!

Kram

Eva
Eva
9 years ago

Vi har haft städhjälp men jag var aldrig riktigt nöjd. Städade innan o efter så vad var då meningen liksom?! Har höga krav o en veckostädslista som hela familjen hjälps åt med…..

Kram

Eva
Eva
9 years ago

Vi har haft städhjälp men jag var aldrig riktigt nöjd. Städade innan o efter så vad var då meningen liksom?! Har höga krav o en veckostädslista som hela familjen hjälps åt med…..

Kram

Ulrica
9 years ago

har städerska varje torsdag, det absolut bästa som finns

Ulrica
9 years ago

har städerska varje torsdag, det absolut bästa som finns

Camilla
Camilla
9 years ago

Jag har också haft städhjälp och det är så himla skönt! Man plockar ju undan sina saker innan de kommer och städar så jag tycker inte att det känns så mycket som att dom rotar i mina saker, alla ligger ju i princip där jag la det innan de städade, självklart flyttas blomkrukor och sånt i fönster tex för de måste ju kunna torka. Det bästa var att när man kom hem på städdagen så var HELA huset rent. När man själv städar så gör man lite en dag och lite en annan dag. Med städhjälp blir allt rent på en gång och dessutom tar det längre efter att dom varit där tills det blir smutsigt igen eftersom man inte bara flyttar smutsen från ett rum till ett annat. Självklart måste man lita på firman och vara nöjd med deras resultat, vi hade tur och det funkade jättebra. Så jag säger bara PROVA!! 🙂 Hoppas du får en trevlig helg!
Kram!

Camilla
Camilla
9 years ago

Jag har också haft städhjälp och det är så himla skönt! Man plockar ju undan sina saker innan de kommer och städar så jag tycker inte att det känns så mycket som att dom rotar i mina saker, alla ligger ju i princip där jag la det innan de städade, självklart flyttas blomkrukor och sånt i fönster tex för de måste ju kunna torka. Det bästa var att när man kom hem på städdagen så var HELA huset rent. När man själv städar så gör man lite en dag och lite en annan dag. Med städhjälp blir allt rent på en gång och dessutom tar det längre efter att dom varit där tills det blir smutsigt igen eftersom man inte bara flyttar smutsen från ett rum till ett annat. Självklart måste man lita på firman och vara nöjd med deras resultat, vi hade tur och det funkade jättebra. Så jag säger bara PROVA!! 🙂 Hoppas du får en trevlig helg!
Kram!

Sofia
Sofia
9 years ago

Hej!
Jag/vi har haft städhjälp 3 timmar varannan vecka i två år. Min man hade pratat om det länge men jag var osäker. Kände precis som du att jag inte ville att nån annan skulle plocka med våra saker. När jag väl gav med mig så var det nog det bästa jag gjort på länge. VARFÖR har jag inte fixat detta tidigare tänkte jag. Det är en sån lättnad att komma hem till ett nystädat hem på fredags efm. PROVA!!!! Du kommer tycka det är värt varenda krona.
Ha en fin lördag!

Sofia
Sofia
9 years ago

Hej!
Jag/vi har haft städhjälp 3 timmar varannan vecka i två år. Min man hade pratat om det länge men jag var osäker. Kände precis som du att jag inte ville att nån annan skulle plocka med våra saker. När jag väl gav med mig så var det nog det bästa jag gjort på länge. VARFÖR har jag inte fixat detta tidigare tänkte jag. Det är en sån lättnad att komma hem till ett nystädat hem på fredags efm. PROVA!!!! Du kommer tycka det är värt varenda krona.
Ha en fin lördag!

Nästa inlägg

Goodmorning!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x