FINFREDAG och nytt projekt!

IMG_7572.JPG

Underbara fredag, varmt välkommen!

Jag älskar fredag, så är det bara. Allt känns lättare när det är fredag. ❤️ Även oro, ångest och krämpor faktiskt. 😉

.

Idag ska jag iväg och plåta inför ett stort reportage som jag ska göra. Jag har ingått ett samarbete där jag ska göra tre olika reportage. Blir utgången bra kanske det fortsätter. Så spännande och så kul! Nu ska jag göra frukost åt mig och Milo som är de enda vakna i familjen. Idag ska du få ett skönhetstips, sen ska det sista lakritsreceptet presenteras idag. En vecka av lakritsrecept är klara. Hoppas ni fått en del inspiration att baka nåt gott till helgen kanske? Hörs snart igen! ❤️

.

IMG_7566.JPG

PS: Nytt avsnitt av podden ute nu! Du hittar alla HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lakrits & lime pannacotta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x