Tipsar om den godaste doften EVER!

jimmy choo 2

jimmy choo

 

Godaste parfymen ALLA KATEGORIER!! DU hittar den HÄR!

Jag har en ALL TIME FAVOURITE parfym. Den här slår allt. Jimmy Choo. Varje gång jag har den på mig så är det någon som kommenterar den. ”Åhhh vad gott du doftar, vad ÄR det för parfym?” Nu har den tagit slut men jag kan inte vänta på att jag ”kanske” får den i julklapp så jag beställde den här igår. Jag har köpt den på Åhlens förut, då kostar den nästan 500 spänn. Nu köper jag den på Parfym.se. Överlägset billigast av alla upplever jag. 299 spänn för 40 ml. Nedan får du lite info om själva doften:

.

jimmy choo 4

Jimmy Choo-doften är synonymt med kvinnlighet, lyx och stil. En doft som är den ultimata kvinnliga accessoaren som avslöjar förförelse och sensualism. Eau de Parfum öppnar med gröna noter och italiensk apelsin, för att sedan transportera dig till hjärtat bestående av tiger-orkidé. Basen avslöjar fudge-kola och indonesisk patchouli.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sandy
Sandy
9 years ago

Då vill jag tipsa dig om den här sidan, http://www.allbeauty.com/perfume/172515-jimmy-choo-jimmy-choo-eau-de-parfum-spray-100ml

Jag har själv beställt därifrån och fick paketet efter en vecka, bra mycket billigare än någon svensk sida jag har hittat.

Trevlig helg 🙂

ulrica
ulrica
9 years ago

Jag håller med, den luktar ljuvligt :).
Har dock haft min jättelänge för på mig funkar den inte.. så den står i badrumsskåpet och samlar damm. Trist men så är det ju, olika parfymer funkar på olika kroppar :).

Kram Ulrica

ulrica
ulrica
9 years ago

Jag håller med, den luktar ljuvligt :).
Har dock haft min jättelänge för på mig funkar den inte.. så den står i badrumsskåpet och samlar damm. Trist men så är det ju, olika parfymer funkar på olika kroppar :).

Kram Ulrica

Nästa inlägg

Morning & fredagsbukett

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x