FRÅGESTUND

IMG_7708.JPG

Godmorgon!

Det är tiiiidigt! PMS betyder sova dåligt för min del. Jag har varit vaken sen 01.30. Idiotförklara mig inte är ni snälla, men jag vänder på dygnet den här årstiden ju. 😉 Jag somnar runt 18.30 nu. Samtidigt som Milo. Sen vaknade jag halv 2 och Milo halv 4. Det bara ÄÄÄÄÄR såhär hemma hos oss. Konstigt….jag vet. Men vi är nog bara konstiga. Vi har valt att gilla läget. Alla försök att vända gör bara saken värre tyvärr. Jag har sovit 7 timmar och får vara nöjd med det. Men jag känner mig trött. Allt blir ju så konstigt med att vakna mitt i natten för dagen så att säga. Men jag har jobbat en hel del redan och ska strax gå upp och göra frukost åt oss.

.

Du, det var en hel evighet sen. Över 1 år sen faktiskt, som jag körde frågestund. Det har säkert dykt upp frågor och kanske en del nya läsare som vill ha svar!? Fråga på! Frågestunden pågår till sent ikväll (24.00) så det är bara att fylla på varefter.

FRÅGESTUNDEN STARTAR NU!

1
Subscribe
Notify of
guest

36 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
9 years ago

Hej! 🙂

Jag undrar om du gått någon utbildning för att bli makeup artist? Jag har för mig att jag läst det någonstans. Var gick du den och vad tyckte du om den?

Tack på förhand!

/ Sara

Sara
Sara
9 years ago

Hej! 🙂

Jag undrar om du gått någon utbildning för att bli makeup artist? Jag har för mig att jag läst det någonstans. Var gick du den och vad tyckte du om den?

Tack på förhand!

/ Sara

Tove
Tove
9 years ago

Vad kul med frågestund.

Jag vill fråga massor. Så här kommer det:

1) Hur gammal var du när du fick ditt första barn?

2) Planerade ni att skaffa barn?

3) Hur berättade ni för era vänner om din graviditet?

4) Finns det att läsa om dina förlossningar nånstans?

Vi planerar att skaffa barn men tycker allt känns lite läskigt inför det. Skulle vara kul att läsa om hur andra gjorde?

Kram och ha en fin dag!

Tove
Tove
9 years ago

Vad kul med frågestund.

Jag vill fråga massor. Så här kommer det:

1) Hur gammal var du när du fick ditt första barn?

2) Planerade ni att skaffa barn?

3) Hur berättade ni för era vänner om din graviditet?

4) Finns det att läsa om dina förlossningar nånstans?

Vi planerar att skaffa barn men tycker allt känns lite läskigt inför det. Skulle vara kul att läsa om hur andra gjorde?

Kram och ha en fin dag!

Susanne
Susanne
9 years ago

Godmorgon Godmorgon!
Varför blev du jagad av någon med kniv?
När du går till din osteopat manipulerar den(knäcker)?
Vad behövde/kunde eran son innan han började förskoleklass?
(Våran äldsta börjar nu efter sommaren och jag undrar om det är något speciellt
dom måste kunna innan dom börjar..)
Jag älskar din blogg har följt den flera år!
Ha en underbar dag!
Kram

Susanne
Susanne
9 years ago

Godmorgon Godmorgon!
Varför blev du jagad av någon med kniv?
När du går till din osteopat manipulerar den(knäcker)?
Vad behövde/kunde eran son innan han började förskoleklass?
(Våran äldsta börjar nu efter sommaren och jag undrar om det är något speciellt
dom måste kunna innan dom börjar..)
Jag älskar din blogg har följt den flera år!
Ha en underbar dag!
Kram

Malin
Malin
9 years ago

Hej
Jo en enkel fråga som du kanske inte alls vill svara på!
Men undrar om du å hannah fortfarande är kompisar?

Sen undrar jag hur ni gör på jularna?
Kram

Malin
Malin
9 years ago

Hej
Jo en enkel fråga som du kanske inte alls vill svara på!
Men undrar om du å hannah fortfarande är kompisar?

Sen undrar jag hur ni gör på jularna?
Kram

Annica
Annica
9 years ago

Hej, får jag tipsa om att ta extra D-vitamin? Jag fick tipset, då jag hade det jobbigt på nätter med PMS osv…tar fyrdubbel dos nu i tre månader, och redan inom en vecka kände jag mig bättre på nätterna, och nu har det gått drygt två, och jag är piggare dagtid och känner mig inte trött på kvällen som förut, men ändå somnar jag som jag ska 😀 Helt underbart. Har inte ändrat på annat. Det är inte farligt att ta mycket, men vi får verkligen inte i oss tillräckligt, och i perioder kan man ha det värre med brist pga livssituation med mycket om kring oss osv. Det inte kroppen tar upp kissar du ut, och skulle du reagera så är det illamående. Finns en sida som har billiga bra produkter, men känns inte rätt att lägga ut som reklam här, då kanske du tror att jag sponsrar. Maila mig gärna om du vill ha tips 😀
Tack för en mysig blogg, har nyss hittat hit 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Annica
9 years ago

Tack för ditt tips!!! Ska ta tillvara på det! ❤️

Tack & Kram! ❤️

Annica
Annica
9 years ago

Hej, får jag tipsa om att ta extra D-vitamin? Jag fick tipset, då jag hade det jobbigt på nätter med PMS osv…tar fyrdubbel dos nu i tre månader, och redan inom en vecka kände jag mig bättre på nätterna, och nu har det gått drygt två, och jag är piggare dagtid och känner mig inte trött på kvällen som förut, men ändå somnar jag som jag ska 😀 Helt underbart. Har inte ändrat på annat. Det är inte farligt att ta mycket, men vi får verkligen inte i oss tillräckligt, och i perioder kan man ha det värre med brist pga livssituation med mycket om kring oss osv. Det inte kroppen tar upp kissar du ut, och skulle du reagera så är det illamående. Finns en sida som har billiga bra produkter, men känns inte rätt att lägga ut som reklam här, då kanske du tror att jag sponsrar. Maila mig gärna om du vill ha tips 😀
Tack för en mysig blogg, har nyss hittat hit 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Annica
9 years ago

Tack för ditt tips!!! Ska ta tillvara på det! ❤️

Tack & Kram! ❤️

browneyedgirl
9 years ago

Har ingen fråga men ville säga att du har en härlig blogg 🙂
Hoppas du får en fin dag….

niiinis
niiinis
Reply to  browneyedgirl
9 years ago

Tack, vad fint av dig! ♥

browneyedgirl
9 years ago

Har ingen fråga men ville säga att du har en härlig blogg 🙂
Hoppas du får en fin dag….

niiinis
niiinis
Reply to  browneyedgirl
9 years ago

Tack, vad fint av dig! ♥

Kajsa
Kajsa
9 years ago

Hej Nina! Hörde på poden om ditt apoteksdilemma. Mitt tips är att handla på ett nätapotek. Fri frakt och leverans dagen efter. Funkar klockrent när man inte vill eller hinner gå på Apoteket.

niiinis
niiinis
Reply to  Kajsa
9 years ago

Hihi! TACK! ❤️

Kajsa
Kajsa
9 years ago

Hej Nina! Hörde på poden om ditt apoteksdilemma. Mitt tips är att handla på ett nätapotek. Fri frakt och leverans dagen efter. Funkar klockrent när man inte vill eller hinner gå på Apoteket.

niiinis
niiinis
Reply to  Kajsa
9 years ago

Hihi! TACK! ❤️

Titti
9 years ago

Älskar bakprogram, därför är min fråga…..vilket bakverk lyckades du bäst med i Hela Sverige bakar?
Ser nu bakprogram från USA , på torsdagar….vilka bakverk….!!!
Kram Titti

Titti
9 years ago

Älskar bakprogram, därför är min fråga…..vilket bakverk lyckades du bäst med i Hela Sverige bakar?
Ser nu bakprogram från USA , på torsdagar….vilka bakverk….!!!
Kram Titti

Petra
Petra
9 years ago

Din blogg är fantastisk. Haft den länge vilket är ett gott betyg 🙂
Gärna lite hårtips. Hur gör du när du lockar ditt hår? Vilka produkter använder du för att hålla svallar o lockarna i form?
kram Petra

Petra
Petra
9 years ago

Din blogg är fantastisk. Haft den länge vilket är ett gott betyg 🙂
Gärna lite hårtips. Hur gör du när du lockar ditt hår? Vilka produkter använder du för att hålla svallar o lockarna i form?
kram Petra

Anna
Anna
9 years ago

En sminkfråga! Det är ju sådär lagom lätt att ge make-up råd via nätet…men du får gärna försöka! Du ser alltid så sablans fräsch ut på alla bilder!! Jag undrar om du kan tipsa om dina fem favoritfoundations som har ”allt”? Helst inte såna svindyra, utan typ max 250 kr. Jag har så svårt att hitta rätt. Använder mineralfoundation och gillar det men speciellt på vintern känns det som att det behövs lite mer täckning. Har typisk t-zons hy med synliga porer. Lite lagom ”mogen” hy (är snart 39 år). Tacksam för tips!

Anna
Anna
9 years ago

En sminkfråga! Det är ju sådär lagom lätt att ge make-up råd via nätet…men du får gärna försöka! Du ser alltid så sablans fräsch ut på alla bilder!! Jag undrar om du kan tipsa om dina fem favoritfoundations som har ”allt”? Helst inte såna svindyra, utan typ max 250 kr. Jag har så svårt att hitta rätt. Använder mineralfoundation och gillar det men speciellt på vintern känns det som att det behövs lite mer täckning. Har typisk t-zons hy med synliga porer. Lite lagom ”mogen” hy (är snart 39 år). Tacksam för tips!

eva
eva
9 years ago

hur kan du vara så himla fräsch och snygg??? det lyser om dig. hur kunde du gå ner i vikt när du bakar så goda saker===?? starkt gjort. kram eva

eva
eva
9 years ago

hur kan du vara så himla fräsch och snygg??? det lyser om dig. hur kunde du gå ner i vikt när du bakar så goda saker===?? starkt gjort. kram eva

Jenny
Jenny
9 years ago

Hur trivs ni i nya lägenheten? Saknar du landet? Har du eget företag? Tack för en toppenfin blogg!

Jenny
Jenny
9 years ago

Hur trivs ni i nya lägenheten? Saknar du landet? Har du eget företag? Tack för en toppenfin blogg!

hanna
hanna
9 years ago

Hej! Vilken köksmaskin har du och vad tycker du om den? 🙂 Är sugen på att köpa en och undrar om du har någon att rekommendera! Kram

hanna
hanna
9 years ago

Hej! Vilken köksmaskin har du och vad tycker du om den? 🙂 Är sugen på att köpa en och undrar om du har någon att rekommendera! Kram

Elin
Elin
9 years ago

Kul med frågestund 🙂

Har några frågor om bakning, har testat flera av dina smarriga recept och får mycket beröm för de!

Hur länge har du bakat? Hittar du på alla recept själv? Hur lång tid tar det att ”hitta” det perfekta receptet?

Elin
Elin
9 years ago

Kul med frågestund 🙂

Har några frågor om bakning, har testat flera av dina smarriga recept och får mycket beröm för de!

Hur länge har du bakat? Hittar du på alla recept själv? Hur lång tid tar det att ”hitta” det perfekta receptet?

Helene
9 years ago

Hei bare lurte på om tiden for dine innlegg kommer til å komme opp igjen På den gamle bloggen så man klokkeslettet når du postet innleggene det er borte nå Savner det da jeg selv er en natteravn og fant trlst i at det var flere enn meg som var opp i natta takk for topp blogg og podcast Dere er hjertlig velkomne til å spilke inn en podcast her hjemme hos meg i spania
Hilsen Helene aka Bakemester Snipp

Helene
9 years ago

Hei bare lurte på om tiden for dine innlegg kommer til å komme opp igjen På den gamle bloggen så man klokkeslettet når du postet innleggene det er borte nå Savner det da jeg selv er en natteravn og fant trlst i at det var flere enn meg som var opp i natta takk for topp blogg og podcast Dere er hjertlig velkomne til å spilke inn en podcast her hjemme hos meg i spania
Hilsen Helene aka Bakemester Snipp

Nästa inlägg

När man lär sig något…..

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x