ANNONS

FRÅGESTUND

/

IMG_7708.JPG

Godmorgon!

Det är tiiiidigt! PMS betyder sova dåligt för min del. Jag har varit vaken sen 01.30. Idiotförklara mig inte är ni snälla, men jag vänder på dygnet den här årstiden ju. 😉 Jag somnar runt 18.30 nu. Samtidigt som Milo. Sen vaknade jag halv 2 och Milo halv 4. Det bara ÄÄÄÄÄR såhär hemma hos oss. Konstigt….jag vet. Men vi är nog bara konstiga. Vi har valt att gilla läget. Alla försök att vända gör bara saken värre tyvärr. Jag har sovit 7 timmar och får vara nöjd med det. Men jag känner mig trött. Allt blir ju så konstigt med att vakna mitt i natten för dagen så att säga. Men jag har jobbat en hel del redan och ska strax gå upp och göra frukost åt oss.

.

Du, det var en hel evighet sen. Över 1 år sen faktiskt, som jag körde frågestund. Det har säkert dykt upp frågor och kanske en del nya läsare som vill ha svar!? Fråga på! Frågestunden pågår till sent ikväll (24.00) så det är bara att fylla på varefter.

FRÅGESTUNDEN STARTAR NU!

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00