Hos osteopaten

Har just fört ett jäkla liv här….

…..är hos osteopaten, sitter i väntrummet här och väntar på att få komma in. Han har ett litet bord här utanför. Ett sånt här:

.

IMG_7729.JPG

Det är gjort i typ nån tunnare plåt. Jag hade lagt min dator på det och min telefon. Sen skulle jag vrida fåtöljen jag sitter i för att sätta min telefon på laddning. PANG sa det så låg bordet på golvet med datorn och telefonen utslängda. Det lät ju som huset rasade. Osteopaten kikade ut för att se så ingen typ slog ihjäl sig här ute i väntrummet. Men, det var ju bara jag. Tack ACER och Steve Jobs för ni gjort så tåliga saker åt mig, för både dator och telefon höll. 😉

.

IMG_7727.JPG

Nu ska jag försöka sköta mig här. 🙂 Snart är det i alla fall min tur att kliva in och få behandling. Hoppas såååå att jag blir sådär bra hjälpt som jag blev sist!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Underbara ögonskuggepalett från Yves Rocher

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x