Nytt avsnitt av Nina & Niclas podcast ute!

IMG_7829.JPG

Nytt avsnitt ute nu, kika in HÄR för att tanka hem alla avsnitt. Det senaste handlade lite om manlig fåfänga, ett högst intressant ämne. Dessutom ”outar” Niclas någonting väldigt stort!

HAPPY FRIDAY – HAPPY LISTENING!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
9 years ago

Heej Nina!

Hoppas att du har en underbar fredag 🙂

Jag har kommenterat ett par gånger förut och även beställt en tavla från dig. Jag jobbar på Tele2’s huvudkontor i Kista med passerkort och teamleader för reception m.m. Jag sitter i min lilla skrubb här bakom receptionen och så kommer din Tony in…. Haha oj vad förvånad jag blir! Jag läser ju din blogg dagligen och har gjort länge så jag kände igen honom direkt! 🙂 Han skulle installera nya hmmmm….. något i alla konferensrum! Jag va tvungen att säga att jag läser hans frus blogg och att jag älskar henne (Dig) (Eller ja, jag älskar din blogg) haha. Blev lite nervös så kom ut lite fel…

Jätte roligt iaf =D Kram!

Isabel
Isabel
9 years ago

Heej Nina!

Hoppas att du har en underbar fredag 🙂

Jag har kommenterat ett par gånger förut och även beställt en tavla från dig. Jag jobbar på Tele2’s huvudkontor i Kista med passerkort och teamleader för reception m.m. Jag sitter i min lilla skrubb här bakom receptionen och så kommer din Tony in…. Haha oj vad förvånad jag blir! Jag läser ju din blogg dagligen och har gjort länge så jag kände igen honom direkt! 🙂 Han skulle installera nya hmmmm….. något i alla konferensrum! Jag va tvungen att säga att jag läser hans frus blogg och att jag älskar henne (Dig) (Eller ja, jag älskar din blogg) haha. Blev lite nervös så kom ut lite fel…

Jätte roligt iaf =D Kram!

Nästa inlägg

Godmorgon verkligheten!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x