RÖDPANG

Lugnet lägger sig…

Här sitter vi och äter tacos. Jag har en ”sjunka undan” paus nu. Ja så man får i sig lite till. Jag har faktiskt druckit ett glas vin till maten. Sist jag drack alkohol var i början av oktober. 2 månader sen. Wow! 🙂 Vicken jefla nucka man blivit! 😉 Testar magen med Ruby Zin, vinet som Laila Bagge designat omslaget på. Allergivinet ni vet?

.

image

Fridaynight! Rödpang och tacos. 🙂 En riktig svennebanan middag. Ni vet det där med min karl och dukning? Jag har ju skrivit om det tidigare. Ikväll var fet ju så bra, så när som på papp-tallriken till paprikan. Men jag får nog tacka honom för att han tänker praktiskt och ”mindre disk”. 🙂

.

image

image

Jag har adventsfixat lite här hemma. Innan söndag ska jag nog vara helt klar. Såååååå myyyyyyyysigt! ♥ Jag pangade till med röda gardiner i köket och jag älskar’t. Känns så rätt och fint. Ska visa er sen.

.

image

Dom här fina tjejerna var jag på seansen med igår. Vi hade det så jefla mysigt innan och Maria och jag tycker dom andrar två tjejerna är så intresssnta och lär oss massor. Hade ju varit kul med en bild på Jörgen Gustafsson också men orkade inte vänta efteråt. Det var som väntat superhäftigt. Han är duktig han. Carola fick ett klockrent budskap som gladde oss alla väldigt mycket. Har du möjlighet nångång så gå på seans med någon duktig. Det är häftigt, vare sig man tror på det eller inte.

.

Jag har haft en helt sjukt hektisk dag idag. Känner mig helt slutkörd. Det var mycket som skulle fixas med idag. Nu är jag sådär härligt avslappnad i soffan, kanske tar jag en liten powernap innan idol? Imorn ska det snickras inför julminglet och fixas här hemma. Vill hinna baka också men tidsoptimist som jag är så vettifan alltså!? Well well, vi får se?

Hoppas du har en mysig fredag. Önskar dig en skön helg med massa adventsmys! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
9 years ago

Hihi jag såg papptallriken o hann tänka ”o hon snackar om att hennes man inte bryr sig om dukning o så dukar hon själv med papptallrikar…”.

Nästa inlägg

Fredagsbukett åt alla!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x