Första advent & natten som gick…..

IMG_8031.JPG

Godmorgon!

Idag har det första ljuset tänts. Första advent är här. Vad snabbt det ändå gått från när sommaren var slut. Jag har julpyntat lite men långt ifrån klart. Jag vill ha mer men hinner inte riktigt då jag håller på att förbereda inför Julmingel på tisdag, hoppas att du kommer förresten?

.

IMG_7782.JPG

Du är välkommen mellan kl: 17 – 21 på tisdag den 2/12. Drop-in gäller så kom när det passar. ❤️

.

IMG_8009.JPG

IMG_8011.JPG

IMG_8008.JPG

IMG_8032.JPG

Vilken mysig dag vi hade igår. Träffade kompisar, fikade, kollade på torget. Även om det var grått som helvetet själv så var det jättemysigt. Dom hade även häst & vagn. Ämen, en underbar dag faktiskt. Avslutade med att mysa med mat och öl på Players som sagt. Milo hoppade bärsen. 😉

.

Kan säga att natten varit som en typisk trebarnsmammas natt, ja med den åldern som dom har…. Elliot kom hem från Sthlm Horse Show halv 1, Milo vaknade 03 och Thedde kom hem från krogen kl 04. Kl 06.30 skulle Elliot upp för att åka till Sthlm Horse Show igen men försov sig. Kvart över 7 väckte jag honom. Eeeh, sova? Inte om man vill ha lite koll på sina ungar. Jag tackar Gud att jag har Tony som är vaken på kvällen och roddar med dom sena kvällarna. Nätterna tar dock jag. Så inatt har det varit hattigt värre. Jaja, herreminjeeee….vad tror ni om en öde ö, ensam med en packe sömntabletter? Eller äsch, dom törs jag ändå inte ta. Snark! 🙁 Jag får sova när barnen är utflugna, men då har man väl blivit gammal och gaggig och inte KAN sova ändå. Haha…. Är det någon som känner igen sig här?

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
9 years ago

Ni ser ut att ha haft en väldigt härlig lördag ❤️ Hoppas ni får en mysig första advent, trots enorm sömnbrist

Sofia
9 years ago

Ni ser ut att ha haft en väldigt härlig lördag ❤️ Hoppas ni får en mysig första advent, trots enorm sömnbrist

Nästa inlägg

God öl!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x