Hektiskt…. As f**ck!

Ibland är det mycket!

Piuuuuh…. Kommer in och skriver av mig här på bloggen lite. Just nu är mitt liv hektiskt. Det är många som drar i mig samtidigt som bloggen ska uppdateras och samarbeten skötas. Mina uppdrag och arbetsuppgifter är liksom allt möjligt just nu, det är spretigt som fan. Som om inte det vore nog så ska jag förbereda ett Julmingel, sköta mitt företag, julpynta ett hem, sköta barnen och gärna räcka till också. Under tiden är mejlboxen överfull. Ibland ÄR det mycket. Även om jag gillar att mycket händer så hatar jag att inte ha struktur. Det är dåligt med struktur. Jag önskar att jag var rik och kunde anställa en assistent. Det skulle verkligen förenkla mitt liv massor. Men, jag ska verkligen inte klaga…..i-landsproblem kallas det visst. Men jag önskar jag hade mer tid till struktur men en person som levt ostrukturerat länge kommer av sig och får svårt att hitta rätt. Kom gärna med tips för min hjärna är överfull av annat nu. Hur gör du för att hitta struktur?

.

IMG_8076.JPG

IMG_8081.JPG

Igår tog jag och Tony några timmar för tillverkning. Det är så trevligt att jobba ihop med någon. Även om man inte säger så mycket (med tanke på att han hade en slipmaskin igång hela tiden så är det där med prata lite svårt).

.

IMG_8064.JPG

IMG_8066.JPG

IMG_8065.JPG

Lite av det som det pysslades med igår. Ikväll ska plåtar till ljusstakarna bockas och fixas. Det är liksom det sista innan det är klart. Imorgon kommer nog hälften av dagen ägnas åt fix inför julmingelkvällen. Ska hinna baka lite smått också. Ja, jag säger ju att det är lite mycket just nu. 🙂 På torsdag fyller vår lilla solstråle Milo 6 år också. Ni må tro att det räknats dagar?! Sååå, ja…jag fortsätter här då så jag hinner. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristin
Kristin
9 years ago

Hej Nina!

Mitt svar på att strukturera upp i kaoset är listor!
Skriv rubriker så som jobbet, hemmet, familjen osv. Ofta har man allt i huvudet & det är då det blir extra jobbigt. Att skriva ner det medför att man kan släppa det lite. Känslan att sedan få stryka något på lista, underbart! 😉

Kram till dig!
(Vi träffades en gång på parkeringen IKEA Kungens Kurva, du hade sällskap av din mamma & pappa):)

niiinis
niiinis
Reply to  Kristin
9 years ago

Tack! Och hej, visst minns jag dig! Tänker på dig lite då och då.

Bra tips, listor får det bli!

KRAM!

Anette
Anette
9 years ago

Vet inte vad jag ska tipsa om egentligen. Läser din blogg till och från och du har väldigt mycket på G hela tiden men du håller inte på så länge. Kanske ska du tagga ner med dina engagemang och framförallt nu under den mörka tiden då du vill sova vid 7-tiden…Inte elakt menat.

niiinis
niiinis
Reply to  Anette
9 years ago

Vet inte riktigt vad du menar faktiskt…. Ett liv är ju tack och lov ombytligt och inte samma lika hela tiden. Projekt håller heller inte på i all evighet. Svårt att tagga ner när det är jul också (perioden då jag naturligt har mest att göra, vaken länge på kvällen eller ej).

Anette
Anette
9 years ago

Vet inte vad jag ska tipsa om egentligen. Läser din blogg till och från och du har väldigt mycket på G hela tiden men du håller inte på så länge. Kanske ska du tagga ner med dina engagemang och framförallt nu under den mörka tiden då du vill sova vid 7-tiden…Inte elakt menat.

niiinis
niiinis
Reply to  Anette
9 years ago

Vet inte riktigt vad du menar faktiskt…. Ett liv är ju tack och lov ombytligt och inte samma lika hela tiden. Projekt håller heller inte på i all evighet. Svårt att tagga ner när det är jul också (perioden då jag naturligt har mest att göra, vaken länge på kvällen eller ej).

Katrin
Katrin
9 years ago

Kämpa på, du är toppen!! Blir kul att höra om resultatet sedan. Kram!

Katrin
Katrin
9 years ago

Kämpa på, du är toppen!! Blir kul att höra om resultatet sedan. Kram!

Nästa inlägg

Julkalender Beauty Planet – 15% rabatt på doftljus och parfym

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x