Julmingel

Det blev ett mysigt mingel med en jämn ström av människor…..

….många tyckte det var en såååå mysig lokal. Det är den också. Jag hann inte ta så mycket på folket som kom, men däremot fick jag i alla fall ta lite på lokalen.

.

image

image

image

image

Här är lokalen medsamma kommer in. Det är här själva shopen är. Här har vi nu blandat hejvilt med våra grejer. Carolas ljus, hälsokost, böcker, kort, smycken och eteriska oljor. Sen mina saker som jag säljer. Posters, ljusstakar, tavlor och tygtavlor. Dom kommer nu att vara kvar i butiken så är du intresserad av att handla av oss så vet du var det finns. Jag kommer faktiskt ha en bloppis för er som inte bor i krokarna, dyker upp här på bloggen senare idag. Håll utkik om du vill fynda lite. 🙂

.

image

image

Här är det stora rummet. Här har Carola sin yoga,  meditation och andra klasser. Igår var det mingellokalen. 🙂

.

image

Här är Carolas mysiga behandlingsrum. Mitt rum är inte klart ännu då jag inte flyttat över mina saker ännu. Nångång i December blir det i alla fall.

.

Mysigt va? Man får ett härligt lugn när man kommer in där. Älskar’t! Precis den känslan man vill ha. Nu måste jag jobba vidare här. Håll utkik efter blobbisen srn om du vill fynda till kanonpriser! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x