Milo 6 år

IMG_8180.JPG

Kl 03:15 var vi uppe och sjöng för vårt lilla hjärta. Som han längtat…. Idag är dagen äntligen här då han får fylla 6 år. Han har fått öppna morgonpaketen här så det är highlife. Visar bilder sen.

.

Kom att tänka på vad jag gjorde för exakt 6 år sedan? Jo, jag låg i världens värkar. Dom värsta jag någonsin haft. Milo var det tuffaste av dom alla att föda till världen, rent ut sagt vidrigt faktiskt….. Men priset man får efter allt kämpande är värt varenda sekund av smärta. Jag tänker på barnmorskan som jobbade den dagen, hon lockade fram mitt finska sisu och mitt jävlaranamma så att jag till slut lyckades föda fram en 5 kilos pojke på 54 cm. Hade hon inte gjort det, så hade det nog aldrig gått den normala vägen. Jag var så slut och hade så ont så jag skrek och tappade fattningen. Hennes ord var som en bitchslap i ansiktet och något i mig vaknade och så använde jag de sista krafterna jag hade. 12.45 föddes han efter 20,5 timmars värkarbete. Vår efterlängtade bebis vad vi hade kämpat för att få dig…..2 års oro och kamp var över när du plötsligt låg där, så självklar och vacker. Det var tänkt att det skulle vara just du hela tiden. ❤️

.

Grattis vår älskade Milo. Du förgyller allas våra dagar och vi älskar dig så himla mycket vackra unge! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
9 years ago

03.15??? ;))

Ha en härlig dag
Kramiz

Camilla F
Camilla F
9 years ago

Grattis till Milo på hans 6-årsdag 🙂

Camilla F
Camilla F
9 years ago

Grattis till Milo på hans 6-årsdag 🙂

Synnöve
Synnöve
9 years ago

Hipp hurra för Milo idag, ni får ha en underbar dag. <3 🙂

Synnöve
Synnöve
9 years ago

Hipp hurra för Milo idag, ni får ha en underbar dag. <3 🙂

al68
al68
9 years ago

Grattis till sötaste 6 åringen, vilken härlig och charmig liten kille ni har. Förstå precis hur du känner, hade samma jobbiga förlossning med vår lillkille, hade han varit min första så hade det nog bara blivit ett barn. Men samtidigt är man så tacksam att man får vara med om det när man väntat och längtat så länge. Du har som jag två stora killar och en liten skrutt. Ha en underbar dag, kram kram till dig och Milo <3

al68
al68
9 years ago

Grattis till sötaste 6 åringen, vilken härlig och charmig liten kille ni har. Förstå precis hur du känner, hade samma jobbiga förlossning med vår lillkille, hade han varit min första så hade det nog bara blivit ett barn. Men samtidigt är man så tacksam att man får vara med om det när man väntat och längtat så länge. Du har som jag två stora killar och en liten skrutt. Ha en underbar dag, kram kram till dig och Milo <3

Heléne
Heléne
9 years ago

Ett stort grattis till er fina Milo♥

Heléne
Heléne
9 years ago

Ett stort grattis till er fina Milo♥

Nästa inlägg

BLOPPIS

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x