Dagen i bilder

Men heeeeeeeeeej!!!

Hektisk fredag, som fasen….. började dagen med ett tre timmar långt möte med dessa två herrar.

.

image

Ett riktigt bra möte med mycket härliga framtidsplaner som jag verkligen hoppas att ni också får ta del av. Kimmo, han till höger, åker till Thailand och gifter sig på torsdag. Ett gäng på 45pers åker ner och firar tillsammans med dom. Så härligt att gifta sig där. Pssst…..har på mig en vit poncho från Garderåb, den som jag tidigare skrev om som jag har i svart. Du hittar den HÄR!

.

image

Åt en underbar macka på deras (Systrar Två) hälsobröd som har nästintill INGET mjöl i. Märkt att det funkar fint för magen.

.

image

På väg in till kompis Helenas restaurang.

.

image

Var förbi och kollade in veckans fredagsbukett, du hittar den HÄR!

.

image

image

image

image

image

image

I eftermiddag har vi varit iväg på en AW på Systrar Två. Kimmo, som ska gifta sig, drog igång ett litet aw som vi besökte. Ett litet avskeds-AW kan man säga. Storebror Thedde var med Milo under tiden. Nu är vi hemma och ska laga lite god mat och sen kolla IDOL finalen. Vem håller du på??? Jag tror att jag håller på Lisa, bara för att jag tycker att hon sjunger bättre.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon och kalaset i bilder!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x