Röda naglar ikväll….

IMG_8251.JPG

Ikväll blir det rött…..

…..OPI kör jag med ikväll. Jag har ju byggda naglar, mina egna är såhär långa nu så man kanske kan säga att dom är förstärkta? Vet faktiskt inte men jag kan tycka att OPI är lite överskattat. Tycker inte att det sitter så bra som jag förväntar mig. Kan tycka att några av mina Isadora lacker sitter lika länge som OPI. Men, det där är säkert olika… BIG APPLE RED heter den här färgen i alla fall. Riktigt juligt röd, ÄLSKAR färgen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
jeanette
jeanette
9 years ago

Håller helt med dig! Tycker också att OPI är överskattat. Förväntade mig att det skulle hålla mycket längre än vad det gör. Oavsett – jag hoppas att ni är piggare nu och att ni får en ösig kväll! Kram

niiinis
niiinis
Reply to  jeanette
9 years ago

Tack snälla du! Stor kram! ❤️

jeanette
jeanette
9 years ago

Håller helt med dig! Tycker också att OPI är överskattat. Förväntade mig att det skulle hålla mycket längre än vad det gör. Oavsett – jag hoppas att ni är piggare nu och att ni får en ösig kväll! Kram

niiinis
niiinis
Reply to  jeanette
9 years ago

Tack snälla du! Stor kram! ❤️

MalinS
MalinS
9 years ago

Hoppas du hade en härlig kväll!!
OPI är superbra, men man måste ju ha deras över och underlack till för att det ska sitta ordentligt:-)
Lincoln park after dark är min OPI favorit, mörkt plommonfärgad nästan svart!
Kram

niiinis
niiinis
Reply to  MalinS
9 years ago

Ja, så kan det ju vara. Det är jag väldigt dålig på, det där med överlack och sånt.

Kram

MalinS
MalinS
9 years ago

Hoppas du hade en härlig kväll!!
OPI är superbra, men man måste ju ha deras över och underlack till för att det ska sitta ordentligt:-)
Lincoln park after dark är min OPI favorit, mörkt plommonfärgad nästan svart!
Kram

niiinis
niiinis
Reply to  MalinS
9 years ago

Ja, så kan det ju vara. Det är jag väldigt dålig på, det där med överlack och sånt.

Kram

Nästa inlägg

Dockor åt kvinnor (och män)…..

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x