Inte bakis… :)

HALLÅÅÅÅ!!!

Hej på er allihop, man kan tro att jag varit bakis som en gris och därför inte bloggat. Tack och lov var jag fräsch i morse när jag vaknade vid kvart i ÅTTA!!!!!! Kan ni hajja? Det är ju världsrekord i att sova länge i Decembermånad för fasen. 🙂 Jag är alltid noga med att aldrig gå och lägga mig onykter. Dricker vatten efter typ kl 12 på natten tills jag går och lägger mig. Det är perfekt. Anledningen är att jag annars får sån fruktansvärd ångest och det pallar jag fasen inte. Det är ju därför jag dricker så sällan också, jag tycker helt enkelt att den vidriga ångesten inte är värt det. Men ibland vill man ju festa till det, i alla fall jag…. Så den här metoden är grym. Inget bakis och ingen ångest idag dessutom riktigt bra sömn. Bra Nina! Däremot så kan ni fråga min man hur det är med honom….. 😉

.

IMG_8262.JPG

IMG_8263.PNG

Vi hade det supertrevligt hemma hos oss. Bra musik, gott plock på bordet som massa ostar, oliver, stekt kyckling, cocktailkapris (ÄLSKAR DET), kex, grissini och så god dryck till.

.

IMG_8267.JPG

IMG_8275.JPG

Sedan bar det av ner på byn. Kök & Bar hade 35 årsdisco. Kan inte bli bättre?! Haha…. Bra musik var det också. NEDOMANSKY spelade som är ett av mina favvo coverband. Mats som sjunger är GRYM! Men vid 1 på natten orkade vi inte längre och drog hem….. Tanten var trött! 🙂

.

IMG_8276.JPG

Nu är vi hemma hos svärisarna och hämtar Milo. Åh vad man saknar honom när han sover borta. Men han hade haft det hur toppen som helst och stortrivs hos sin farmor och farfar. Nu ska vi iväg på utställning. Min svägerskas mamma är en känd skulptör och ställer ut sina alster. Ska ta bilder så ni får se hur grym hon är! Jag är så djupt impad av henne alltså. Hörs sen igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Feeeeeeezzzzt!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x