Granen klädd och allting perfekt

Vad mysigt vi haft det. I år lyckades jag haffa två av barnen till att klä granen, så åt vi pepparkakor och nybakta lussekatter som jag bakade idag medan vi klädde den samtidigt som min nya spotifylista med alla det bästa julsångerna spelade. Kräks du nu? Låter det för perfekt? Det händer ALDRIG att man får till det sådär mysigt, nästan så jag blir lite irritetad på mig själv som jag skulle kunna bli på nån annan som alltid ”ska ha det så jäääävla mysigt”   😀 Men tammefasen, idag lyckades vi! Kräks eller ej men idag lyckades vi. Heja oss!

.

image

image

image

.

Äntligen så ville Tony inte längre ha en äkta gran. Vi har haft det i alla år men t.o.m han ledsnade på allt barr och kombon katt och barrig julgran. 🙂 Årets gran är silver/guld med vita inslag. Alla fick vara med och bestämma. Milo valde färgen guld.

.

image

image

image

Mysigt med det andra ljuset tänt också. Det blev väldigt mysigt med ljuset från granen också.

.

image

image

Mina hjärtan vid saffransbullarna. Båda tjoade av lycka när det inte var några vidriga russin i. 🙂 Ingen i vår familj gillar russin i saffransbröd. Det är att förstöra det….. 😉

.

Min webbis har tittat lite på problemet med sidan. Han har gjort lite uppdateringar och mixtrat lite och ska avsluta ikväll så får vi se om problemet är bättre? Har ni märkt nån skillnad (förutom att bilderna nu är mindre och ligger lite knäppt, men förhoppningsvis är inläggen och bilderna där de ska vara)?

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
9 years ago

Vad härligt!! Kräks inte alls. Lyssnade på podden idag, brukar spara den lite för den är så bra. Den räddade mig idag när jag alldeles nervös åkte till skolan för att redovisa mitt examensarbete. Istället för att sitta och spänna mig kunde jag sitta och småfnissa åt er, tack!! ! Hoppas att ni fortsätter med den! God jul 🙂

Ulrika
Ulrika
9 years ago

Vad härligt!! Kräks inte alls. Lyssnade på podden idag, brukar spara den lite för den är så bra. Den räddade mig idag när jag alldeles nervös åkte till skolan för att redovisa mitt examensarbete. Istället för att sitta och spänna mig kunde jag sitta och småfnissa åt er, tack!! ! Hoppas att ni fortsätter med den! God jul 🙂

Jenny
Jenny
9 years ago

Hej Nina!
Såååå mysigt, inte alls kräk varning.
Det är väl härligt att man lyckas få till det så där helt perfekt någongång.
Granen är ju helt underbar

Jenny
Jenny
9 years ago

Hej Nina!
Såååå mysigt, inte alls kräk varning.
Det är väl härligt att man lyckas få till det så där helt perfekt någongång.
Granen är ju helt underbar

Nästa inlägg

Victoria´s Secret för bara 85 kr

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x