Rött läppstift

Skulle tipsa dig om något väldans bra för torra fötter…..

….men jag kommer inte åt bilderna nu så då får du det inlägget imorn. Istället tänkte jag ta en läsarfråga:

IMG_8427.PNG

Självklart kan jag tipsa om det! Jag själv älskar ju rött läppstift och har faktiskt tuffat till mig och använder det nästan alltid på fest. Såååå snyggt! Våga använd rött läppstift säger jag. Testa! Det gör underverk med en makeup. Tänk på att kanske ha lite mindre makeup på ögonen om du tycker att det känns ”för mycket” annars. Jag smaskar på jag, brukar tänka att det ändå är mörkt ute så då spelar det ingen roll om man vågar lite. Till vardags kan det vara galet snyggt med en vit basskugga på locken, lite mascara, lite rouge och ett rätt läppstift. Så snyggt om du frågar mig!

.

IMG_8428.PNG

Det här läppstiftet är lite mörkare och jag har skrivit om det i DET HÄR inlägget. Kan säga att de har fler röda läppstift som är såååå snygga och sitter riktigt bra. De är dessutom vårdande och sådär superkrämiga att applicera! Bara en sån sak….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Rabatt på fantastiska OSSOAMI

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x