Makeup artisteriet

IMG_8447.JPG
Att flytta kontoret….
.

GO’KVÄLL!

Ja jag har sovit i soffan en massa timmar här redan men som vanligt så vaknar jag till ungefär nu. Ska strax gå och lägga mig.

.

Så smått har jag börjat flytta in i min nya lokal nu. Det känns jättebra och Carola som ska bli min nya ”kollega” känns som en vän sen 100 år tillbaka. Lokalerna har så härliga energier och mitt rum är så fint. Imorgon ska jag visa lite bilder som ni ska få se.

.

Det ska bli så kul att planera mitt rum som jag har där. Jag ska ju tillbaka till makeup artisteriet igen. Har saknat det massor men har inte haft en lokal som passat till det ändamålet alls vilket gjorde att jag fick minska just den biten. Nu får den blomma ut igen vilket känns så himla kul. Det blir sminkkurser, privatutbildningar och självklart SMINKNINGAR till bröllop, student, fester och andra tillställningar. Vi ska tillsammans (Carola & jag) köra tjejkvällar med olika teman. Det blir så bra, det är så jag själv skulle vilja gå liksom. Mycket handlar om feelgood, både på insida och utsida. Precis det jag själv eftersträvar så detta ligger helt klart rätt i tiden för mig. Jag har också lite av mina alster kvar i vår lilla butik som vi har.

.

Ja men det känns så himla bra detta.
Men, nu ska jag försöka sova här. Imorgon lite bilder ifrån mitt rum. Hoppas Du haft en fin dag och kväll, sov gott! ❤️❤️❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
9 years ago

Hej skulle du kunna lägga upp receptet på det glutenfria brödet du bakade för ett tag sen,jag skulle vilja överraska min systerdotter med gott hembakt bröd när hon kommer hem under julen!

Susanne
Susanne
9 years ago

Hej skulle du kunna lägga upp receptet på det glutenfria brödet du bakade för ett tag sen,jag skulle vilja överraska min systerdotter med gott hembakt bröd när hon kommer hem under julen!

Åsa
Åsa
9 years ago

Vad kul, grattis! Har missat att du ska börja mer med det. Hoppas vi får se många fina bilder! Stort lycka till önskar ”Åsa med grabbarna”

Åsa
Åsa
9 years ago

Vad kul, grattis! Har missat att du ska börja mer med det. Hoppas vi får se många fina bilder! Stort lycka till önskar ”Åsa med grabbarna”

Nästa inlägg

Blåbärsmuffins med vit choklad & Lingonmuffins med pepparkakssmak

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x