Nina & Niclas PODCAST i Musikhjälpen!

musikhjälppen

 

Ja vi kan ju givetvis inte vara sämre än alla andra!!

SJÄLVKLART är vi med och bidrar i kampen mot spridningen av HIV. Vi har startat en budgivning på Tradera där man kan buda på en ”hemma hos” inspelning av vår podcast. Alltså, den som budar högst vinner alltså att vi kommer hem till den (privatperson, förening, butik, företag – whatever) och spelar in en timmas avsnitt. Vederbörande som vunnit vinner också 15 minuter i vår podcast. Antingen att man deltar själv, eller om det är ett företag så kan vi marknadsföra företaget. Vad som!? Så länge budskapet ingår i våra värderingar och regler så är vi öppna för allt. Vill man inte delta i podden så tvingar vi er! Näärå, det är givetvis valfritt, man måste verkligen inte. Pengarna man budar går oavkortat till musikhjälpen! Sista dag är onsdag nästa vecka. Tid för när vi kommer och poddar bestämmer vi gemensamt.

HÄR hittar ni vår auktion, in och buda!!! 🙂 Hoppas vi ses!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese Hagman
Therese Hagman
9 years ago

Åhh jag är självklart med och budar, ett ypperligt sätt att bidra på.. 🙂 Hade vart grymt att ha er här, kanske precis innan bröllopet, när jag är stressad som f-n, då hade ju er humor vart precis vad jag behöver.. Leder budgivningen just nu..

Therese Hagman
Therese Hagman
9 years ago

Åhh jag är självklart med och budar, ett ypperligt sätt att bidra på.. 🙂 Hade vart grymt att ha er här, kanske precis innan bröllopet, när jag är stressad som f-n, då hade ju er humor vart precis vad jag behöver.. Leder budgivningen just nu..

Nästa inlägg

RABATTKODSVAJSING!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x