Doftljus doftljus doftljus

Hej fina du!

Jag sitter på jobbet och myser, på mitt ”nya” jobb. Det känns så himla bra och jag är lycklig över det här ända in i själen. Idag står fix och trix på kontoret på agendan. Att få fint i mitt rum. Jag hade mer grejer än jag trodde faktiskt. 🙂

.

IMG_8498.JPG

IMG_8499.JPG

.

Vi har massor med såna här härliga ljus på jobbet. Helt naturliga massageljus. Doftar underbart också. Apropå doftljus så har ju Beautyplanet ett kanonerbjudande på just doftljus idag. Deras adventskalender ni vet. Jag har skrivit om dessa underbara doftjus (som faktiskt låter som en riktig brasa) tidigare. Första kvällen vi hade dessa ljus tända så undrade Tony vart fan det brann en brasa nånstans? Hahaha….

 

BP

 

Mina favvisdofter i just Woodwick är Linen, Paradise Blue och Havana Nights. Du vet väl att det är rinntid på 180 timmar. Det är som  4 och en halv arbetsvecka! 🙂 Nu kan du alltså köpa ett valfritt WoodWick ljus modell stor så får du ett Lilac & Lily ljus på köpet, ett litet. Sen fanns där massor med andra härliga erbjudanden på just WoodWick så kila nu in och kika du med. HÄR hittar du allt du behöver veta.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
9 years ago

Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

Anna
9 years ago

Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

Nästa inlägg

Godmorgon Fredag!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x