Makeup-set billigare!

Dagens ERBJUDANDE

Idag måste du passa på att inhandla någon form av makeup-set. Jag har ju några såna här set och tycker det är grymt att ha som ett startkit om man t ex inte har så många ögonskuggor. Det är också toppen när man reser och inte vill ha med hela sminkväskan. Idag har Beautyplanet som jag samarbetar med 15 rabatt på alla sina makeup -set! (gäller bara idag)

.

dagens-sminkning1

Denna sminkning är gjord med palette 88 . En sminkpalette jag haft så mycket användning för. Den har i stort sett alla färger som finns och man kan kombinera i alla oändlighet.

.

nyx

.

Denna palette är en riktigt bra investering också. Jag älskar färgerna och dessa kan du göra b åde en fin vardagsmakeup och en härlig kvällssotning. NYX är också ett fab märke när det kommer till ögonskuggor. Bra pigment och lätta att jobba med. HÄR hittar du den.

.

HR

En till som du inte får missa är denna från Helena Rubinstein. Älskar både mascaran,ögontvätten och anti-age serumet. Mascaran är faktiskt riktigt riktigt bra, in topp 3 helt klart. Ögontvätten som jag kallar det tar bort även vattenfast mascara och vårdar. Du kan vara linsbärare (som mig) och ta bort all smink ändå. Annars brukar jag bli grumlig i ögonen. Detta set hittar du HÄR.

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morgonbilder från vårt vardagsrum

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x