Tips på NYÅRSSMINKNING

Vad sägs om lite tips på nyårssminkningar!?

Om bara ett par veckor väntar en av årets största fester, ja för dom som vill. Detta brukar också vara dagen då man fläskar på lite extra med sin sminkning. Du ska nu här på bloggen få lite tips på olika nyårssminkningar att göra inför denna stora kväll. Jag kommer tipsa om olika framöver.

.

IMG_8549.JPG

.

Vi börjar med denna. Den här sminkningen passar helt klart den lilla svarta. Lite roligare att våga gå på med lite mer färg på locken om man har en svart klänning. Vill man bara ha lite färg är detta en perfekt att starta med.

.

IMG_8546.JPG

1) Jag börjar med att lägga den glossiga highlighterpennan i globlinjen. Behöver inte vara noga på något sätt. Detta ska fixas till sen.

Denna använder jag, du hittar den HÄR:

.

IMG_8548-0.JPG

.

2) Här lägger jag på den mörka skuggan på paletten över den glossiga skuggan. Jag lägger också på den vita på själva locket. Blåser sedan av penseln ordentligt och skuggar ihop skuggorna snyggt och tonar sedan skuggan så det inte blir några skarpa kanter. Avslutar med eyeliner. Detta är den paletten som jag använder, du hittar den HÄR!

.

IMG_8547.JPG

.

3) Här har jag haft på ytterligare lite eyeliner för att jämna till. Sedan har jag fyllt i ögonbrynen. Avsluta med mascara. KLART!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Milos hår är klippt’

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x