STRUL

Go’kväll i stugorna!

Hoppas Du mår bra? Själv har jag landat hos mamma och pappa efter vår lilla julklappstur. Började lite försiktigt. På lördag blir det hardcore. Ska träffa två underbara bakkollegor till mig på en fika i Gamla stan först. Ska bli så myyyysigt! ❤️

.

IMG_8627-0.JPG

IMG_8628-0.JPG

IMG_8629-0.JPG

.

Började dagen med lite kattgos. Vår katt tyr sig nästan bara till mig. Det är som att ha en stor bebis på magen med tanke på hur tjock och go han är just nu. Tungt liksom. 🙂 Å inte alltid så mysigt. Helst inte på morgonen när man är kissnödig och han till hälften ligger på kissblåsan. 😉

.

Här var det tänkt att det skulle vara massa mer bilder ifrån min dag men jag verka inte kunna ladda upp bilder nu. RUNK vad jag HAAAAATAR tekniskt strul. H-A-T-A-R! Håller på och kollar vad problemet kan bero på….. Så länge får du fantisera om nån pausmusik….typ…..

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
9 years ago

Vad har du för märke på dina bågar? Sååå snygga

Lina
Lina
9 years ago

Vad har du för märke på dina bågar? Sååå snygga

Mia
Mia
9 years ago

Så fin du är i lugg!

Mia
Mia
9 years ago

Så fin du är i lugg!

Madeleine
Madeleine
9 years ago

Jag undrar som en fundra vad dina glasögon heter? Tacksam för svar!

Madeleine
Madeleine
9 years ago

Jag undrar som en fundra vad dina glasögon heter? Tacksam för svar!

Nästa inlägg

Makeupset till en tredjedel av priset!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x