F-U-C-K i-landsproblem…..men ändå! :(

Hej och hallå!

Elliot har landat i Ronneby och allt har gått bra. Han hade knappt varit rädd ens så detta gjorde honom oerhört gott. Modigt! Tänk om jag ändå inte överfört rädslorna på mina barn? Fet vore ju fantastiskt! Tack för alla era egna historier kring oro. Har läst alla! Härligt för mig att läsa att jag inte är ensam. Anna, du var klok som resonerade om självkänsla osv, min egen resa och mitt jobb med mig själv handlar mycket om just det.

.

Jaha, jag har lite sorg här förstår ni. I-landsproblem kan tyckas men idag tog jag oskulden med att spräcka rutan på min iPhone. SMACK! Rätt ner i stengolvet på jobbet.

.

IMG_8746.JPG

.

Hur kul? Inte alls…..är faktiskt riktigt deppig. 🙁 Skär mig i fingrarna och ser knappt displayen. Min fina man åkte och köpte ett skydd så jag inte får sår i alla fall. Använder ju min lur massor massor så detta var inte alls bra. Så, berätta för mig. Var byter jag glas bäst? Kom gärna med tips?! Finns det nån därute som kanske t.o.m jobbar med det? SKITÄRSLE vad deppigt! Nu när alla julklappar ska inhandlas också, inte kul att pynta för ett nytt glas till telefonen då….. Suck!

.

IMG_8743.JPG

IMG_8744.JPG

.

Ok, idag var jag hos optikern. Fick där konstaterat att jag blivit tant på riktigt. Jag har fått sån ålders-seende. Ni vet ”långa armar” synen. För er unga ska jag berätta att det är när man slutar se på nära håll och måste skjuta ifrån sig det man ska läsa för att se. Jag ska under två veckor få prova progressiva linser. En del tycker det funkar, andra inte. Ska bli intressant. Enligt min optiker måste jag ge det minst två veckor. Ser ni nån som knallar omkring på stan som en full John Cleese så är det bara jag som är ute och testar linserna. 😀

.

ÅIMG_8750.JPG

.

Jag har varit lite orolig under tiden Elliot varit i luften (kommer vara orolig under hela helgen då han är bortrest), nu är jag i alla fall såhär trött. Skulle behöva gå upp och sminka av mig och borsta tänderna men tänkte somna till lite nu och göra det sen…..ibland är man laaaaat!

.

Hörrni, imorn är det fredag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ellinor
Ellinor
9 years ago

Kan verkligen rekommendera Arsa Data på Hälla, Västerås. De har en filial på Ica Maxi!

Ellinor
Ellinor
9 years ago

Kan verkligen rekommendera Arsa Data på Hälla, Västerås. De har en filial på Ica Maxi!

Oliven
Oliven
9 years ago

Hej, vill bara meddela att garantin på iphonen gäller bara när behöriga lagar den. Jag lämnade in min iphone på ett billigt ”hål i väggen” dem stal mitt batteri satte in ett skitbatteri. Några dagar senare gick telefonen sönder. Ärendet är polisanmält men dem har annat att göra. Vilket jag förstår. Det hela slutade med självrisk och en snäll kvinna på hemförsäkringen. Allt blev dyrt, osmidigt och stal mycket energi. För säkerhet skull bytte jag alla koder på mobilen bara det är faktiskt energikrävande. Så mitt tips är va inte dumsnål nu. Kramar oliven:))

Oliven
Oliven
9 years ago

Hej, vill bara meddela att garantin på iphonen gäller bara när behöriga lagar den. Jag lämnade in min iphone på ett billigt ”hål i väggen” dem stal mitt batteri satte in ett skitbatteri. Några dagar senare gick telefonen sönder. Ärendet är polisanmält men dem har annat att göra. Vilket jag förstår. Det hela slutade med självrisk och en snäll kvinna på hemförsäkringen. Allt blev dyrt, osmidigt och stal mycket energi. För säkerhet skull bytte jag alla koder på mobilen bara det är faktiskt energikrävande. Så mitt tips är va inte dumsnål nu. Kramar oliven:))

Kajsa
Kajsa
9 years ago

Hej Nina! Nåt hände när jag skrev men med risk för dubbelskiick skriver jag igen…
Jo, om man anlitar en icke-apple-certifierad reparatör för glasbytet så upphör telefonens garantier att gälla. Så om telefonen är under ett år är det bra att vara medveten om det när man väljer reparation. Båda ungdomarna här i huset har drabbats av olyckan att få spräckt ruta i tidigt skede och vi utnyttjade hemförsäkringen för att ha kvar telefonernas garantier. Det kostade oss självrisken på 1500 kr (per gång) och då byttes telefonerna ut rakt av istället för glasbyte.
Är telefonen äldre skulle jag nog kunna tänka mig att byta hos en reparatör som någon har bra erfarenhet av och där man kanske får stå bredvid, med tanke på vad Oliven skriver här ovan…
Lycka till! och God Jul!

Kajsa
Kajsa
9 years ago

Hej Nina! Nåt hände när jag skrev men med risk för dubbelskiick skriver jag igen…
Jo, om man anlitar en icke-apple-certifierad reparatör för glasbytet så upphör telefonens garantier att gälla. Så om telefonen är under ett år är det bra att vara medveten om det när man väljer reparation. Båda ungdomarna här i huset har drabbats av olyckan att få spräckt ruta i tidigt skede och vi utnyttjade hemförsäkringen för att ha kvar telefonernas garantier. Det kostade oss självrisken på 1500 kr (per gång) och då byttes telefonerna ut rakt av istället för glasbyte.
Är telefonen äldre skulle jag nog kunna tänka mig att byta hos en reparatör som någon har bra erfarenhet av och där man kanske får stå bredvid, med tanke på vad Oliven skriver här ovan…
Lycka till! och God Jul!

Berit
Berit
9 years ago

Jag kan rekommendera Norrmobil http://www.norrmobil.se/
De är jätteduktiga och proffsiga.

Berit
Berit
9 years ago

Jag kan rekommendera Norrmobil http://www.norrmobil.se/
De är jätteduktiga och proffsiga.

Anna
Anna
9 years ago

Tappade min mobil i för några månader sedan. Drog med fingrarna över den av ren reflex. Fastnade en liten glasbit i mitt finger som jag trodde att jag fick bort när jag tvättade av såret. Men nej. Efter tre veckor hade såret läkt men glasbiten var kvar vilket resulterade i en dag på akuten och två veckor senare operation och en vecka sjukskrivning.

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
9 years ago

Nämen draaaaaa mig på en kärra vilket oflyt! 🙁 Ja, jag ska vara försiktig nu, det hör ju jag det.

Anna
Anna
9 years ago

Tappade min mobil i för några månader sedan. Drog med fingrarna över den av ren reflex. Fastnade en liten glasbit i mitt finger som jag trodde att jag fick bort när jag tvättade av såret. Men nej. Efter tre veckor hade såret läkt men glasbiten var kvar vilket resulterade i en dag på akuten och två veckor senare operation och en vecka sjukskrivning.

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
9 years ago

Nämen draaaaaa mig på en kärra vilket oflyt! 🙁 Ja, jag ska vara försiktig nu, det hör ju jag det.

Nästa inlägg

Chokladbrownies med fudgefrosting

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x