Fredagstankar

Hann inte trycka på sänd knappen innan jag somnade men här kommer det…. 🙂

Hej min vän!

Tack för tipsen med min iPhone, både här inne och på instagram. Självklart går jag till en certifierad för att inte bli blåst. Idag sa dock maken min att han skulle fixa. Tack tänker jag för såna här saker diggar jag dåligt.

.

IMG_8790.JPG

IMG_8795.JPG

.

Dessa är så tänkvärda. Många frågade om dom finns till försäljning och det gör dom. Ska bara fixa med hemsidan först, i let you know.

.

IMG_8802.JPG

IMG_8803.JPG

.

Har en restaurang precis bredvid jobbet som jag tog en promenad till idag. Kyckling och ris blev det samtidigt som jag satt och jobbade. Ibland blir jag faktiskt lite trött på mig själv när jag multitaskar hela tiden. Önskar att jag var lite mer ”softisch” och bara satt ibland. Till nästa år har jag bara ett enda löfte, det är att sätta av tid för mig själv. Jag ska djupdyka i att hela mig själv. Jag ska lära mig att meditera, jag ska läsa självhjälpsböcker och bara vara snäll mot mig själv. Jag ska börja på yoga. Min sargade, oroliga själ behöver hitta styrka och tillit igen. Hypokondrin har ätit på mig inifrån i många många år, men nu ska jag så smått ta över rodret i min kropp. En välbehövlig resa som det nu blivit dags för. Önskar så att jag inte får alltför många bakslag och att jag vågar tillåta mig att må bra och inte oroa mig så mycket.

Oj, nu blev jag djup. Ibland är det intressant att se var blogginläggen tar vägen. Ibland har man tänkt nåt helt annat men så börjar man sväva ut så kan det bli precis vad som helst. Som nu. Men det kändes bra att skriva om det. Önskar nog att jag kanske kan hjälpa nån mer, att motivera någon som mår/mått som mig att orka ta tag i det.

.

Nu ska vi ha lite fredagsmys här. Trist nog gör bäckenet ont ont ont så jag vet inte om cyklingen var lite väl jobbig…vi får se hur det känns imorn? I alla fall så ska vi äta lite plock. Rödbetor, chevre och pinjenötter. Vi har griljerat en julskinka. Stekt lite prinskorv. Köpt en stor julost, lite gott bröd och så julmust till. Vi köpte allt vi var sugna på. 🙂 Sen ska jag äta tomteskum efter det. Jag ska njuta av att jag fått iväg mycket beställningar idag och att Milo nu är julledig. Jag ska njuta av att julen snart är här. Njuta av att jag ska få träffa fina människor imorn. Jag ska INTE stressa fram nåt…. Försöka i alla fall. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

”Dyr” grymt bra ansiktskräm till VRAKPRIS!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x