När det går helsicke…..

Godmorgon!

Jag och Milo vakna sen kl 4 typ. Vi var hemma i skaplig tid igår så jag hann somna relativt tidigt.

.

IMG_8889.JPG

.

Det var en vacker himmel som visade sig på vägen hem igår. Det kan verkligen vara vackert på riktigt.

.

IMG_8892.JPG

IMG_8895.JPG

.

Väl hemma hos mamma och pappa så hade mamma gjort snittar som var så sjukt goda. Måste få receptet av henne. Typ som pizzabullar med nån baconröra på. Nomnomnom! Sedan bjöds det på renskav, potatismos och rårörda lingon. Alltså, huuuuuur gott? Galet gott!

.

IMG_8921.JPG

.

Min fina man! ❤️ Hoppas han känner hur mycket jag älskar honom….. Ni vet ibland, när man t ex mår sådär pissigt så det inte finns varken ork eller lust att visa kärlek till den man lever tillsammans med? Sån har jag varit ibland. Sådär så jag knappt orkar med att vara i min egen hud, då är det svårt att visa kärlek. Men så fort jag är vid bättre mod och har kraften så försöker jag visa all min kärlek. Så han inte glömmer det…. Det är tur han känner mig så väl efter 11 år tillsammans. Det är ju ge och ta i en relation. Jag försöker alltid ha tålamod med honom också när han är sådär sönderstressad och irriterad på allt och alla…… Ge och ta! ❤️ Men i alla fall, tack för att just du är min kärlek. ❤️

.

IMG_8924.JPG

.

Apropå att visa kärlek. Eftersom vi är så morgonpigga här i huset så överraskar jag ju Tony och stora barnen med mycket godsaker tills dom vaknar. Idag tänkte jag julgodis-baka järnet här på morgonkvisten. Koka knäck! Smarrigt va?

.

IMG_8923.JPG

IMG_8922.JPG

Efter att jag tuggat på dom så var det rätt kört att ens tänka att det skulle kunna gå att äta. Jag fick raskt och surt kasta hela skiten. Hade mina aningar när jag skulle hälla upp dom att det nog gått åt helvete men kolasmet är svårt att bara kasta hur som helst. Bättre att dom får så att säga stelna och sen kasta skiten. Suck!

.

IMG_8925.JPG

.

Här har ni en Chokladfudge-smet istället. Har gjort en fudge med kakor i, drömmar närmare bestämt. Får se hur den blev? Med mitt flyt denna morgon är väl den också kass. 🙁

.

IMG_8926.JPG

.

Tog ut en och smakade nu. Förmodligen för mjuk…. SNARK! Detta var helt klart inte min morgon. Min tempmätare från Leif Mannerström är trasig. Den bara piper så jag har fått göra kulprovet istället, men det verkar funka jefligt dåligt denna morgon. 🙁 Aja, köpa nya ingredienser och så nya tag bara. 😉

.

IMG_8927.JPG

IMG_8928.JPG

.

Nu har vi precis ätit frukost klart här. Det blev en mysmorgon här i köket med massa tända ljus och så det sötaste som sällskap. Åt en skinksmörgås med Johnnys senap på. Åh herreminjeeee säger jag bara. Så gott så gott! Får nog cykla sådär en 15 mil ikväll om man ska vara i fas. 😉

.

Nu ska jag sätta igång med julstädningen här. Ska faktiskt inte göra nå större städning så. Bara plocka undan, damma o torka golv. Sen får det liksom duga för julen. Orkar inte, min rygg hatar dessutom att städa så det får bli lite som det blir. Ni som lyssnat på vår podd vet vad jag menar när jag skriver #detblirjuländå. Podden kan ni lyssna och ladda ned HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
9 years ago

God morgon sunshine!

Har gjort din chokladvaniljfudge 2 gånger i december redan, familjen älskar den!!

Önskar dig en riktigt mysig advent o bättre lycka med godisgörandet.

Kram Eva

Eva
Eva
9 years ago

God morgon sunshine!

Har gjort din chokladvaniljfudge 2 gånger i december redan, familjen älskar den!!

Önskar dig en riktigt mysig advent o bättre lycka med godisgörandet.

Kram Eva

Heléne
Heléne
9 years ago

Hej!

Har du testat Johnny´s Ltd Edition senap, med mango & habanero? Riktigt stark men så god, ett litet tips.
Ha en fin söndag.

Kram

Heléne
Heléne
9 years ago

Hej!

Har du testat Johnny´s Ltd Edition senap, med mango & habanero? Riktigt stark men så god, ett litet tips.
Ha en fin söndag.

Kram

Ewa Svensson
9 years ago

Jag får också göra om min knäck…för mjuk 🙁
God jul och Gott Nytt År önskar jag dig Nina //Kram

Ewa Svensson
9 years ago

Jag får också göra om min knäck…för mjuk 🙁
God jul och Gott Nytt År önskar jag dig Nina //Kram

Nästa inlägg

Härliga energifyllande människor!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x