”Cookies in a jar” och mitt i natten….

Mitt i natten….
.

IMG_9075.JPG

.

Gott & mysigt!

.

IMG_9068.JPG

IMG_9077.JPG

IMG_9076.JPG.

.

Hat gjort färdigt mina ”gå-bort” presenter som vi ska ha med oss. ”Cookies in a jar”. Kan tycka att det är hur mysigt som helst att överlämna en sån här burk istället för blommor. Väldigt uppskattat av alla, inte minst de som kanske inte bakar så mycket och ofta. Såhär gör du dessa ”Cookies in a jar”.

RECEPT: (Havrekakor med choklad)

2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3 dl havregryn
1 dl farinsocker
1 dl strösocker
2 dl choklad

Gör såhär:

Blanda samman mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Häll i det i burken och platta till så det får en jämn och fin kant. Häll sedan i havregryn, platta till. Blanda farinsocker och vitt socker, platta till. Hacka chokladen och ha i den också. Stäng burken och häng på en liten lapp med vad den innehåller. På baksidan kan du skriva vad som ska tillsättas och hur det ska bakas. Jag skrev såhär:

Blanda samman 150 gr rumsvarmt smör och 1 ägg till en krämig smet. Tillsätt burkens innehåll och blanda ordentligt tills du får en fast kaksmet. Rulla 20 små bollar av Kaksmeten och lägg dessa på en bakplåtspappersklädd plåt. Platta till lite med handen. Grädda i 200 grader i 12-15 minuter.

.

Nä, måste försöka sova nu så man orkar med julafton imorn. Hoppas ni får en god natts sömn inatt och en underbar julafton imorn. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heléne
Heléne
9 years ago

En riktigt God Jul önskar jag dig och familjen!
Hoppas ni får en lugn och mysig dag.

Kram

Heléne
Heléne
9 years ago

En riktigt God Jul önskar jag dig och familjen!
Hoppas ni får en lugn och mysig dag.

Kram

Nästa inlägg

Åt helvete med julgodiset!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x