Julottan på finska….

Soffhäng med en film påslagen….

…..julen när den är som bäst. Inga måsten, alla får göra som dom vill. Senare idag åker vi ut till Tonys bror men innan det ska vi bara slappa. Jag ska nog försöka mig på en powernap. Känner mig faktiskt väldigt trött och sliten efter 2 nätters kass sömn.

.

IMG_9164.JPG

.

Kl 07.45 kom mamma o pappa och hämtade mig så följde jag med dom på Julotta. Den finska julottan. Så himla mysigt.

.

IMG_9166.JPG

IMG_9167.JPG

IMG_9172.JPG

.

Ett sött litet bord med sand där man kunde tända ljus för de som inte längre är kvar på jordelivet. Jag tände för de mina.

.

IMG_9169.JPG

IMG_9170.JPG

IMG_9176.JPG

IMG_9177.JPG

IMG_9173.JPG

.

Vår vackra kyrka, Vårfrukyrkan. Den är helt nyrenoverad faktiskt. Rymmer massor med människor. Vi skulle gift oss där men Tony hade en sån fin anknytning till den kyrkan vi sedan gifte oss i (Frösthults kyrka) då Tonys morfar varit kyrkoherde i den.

.

IMG_9181.JPG

IMG_9178.JPG

.

Mamma och jag bredvid varann. Att gå på finsk gudstjänst och svensk skiljer sig en hel del. Den finska känns lite gammeldags faktiskt. Det var en mycket mysig stund och kommer vara något jag vill fortsätta gå på.

.

IMG_9180.JPG

IMG_9182.JPG

.

Nu jag just gjort dessa färdiga för kommande julbord idag. Vår lott föll på Jansson, Ägghalvor, bröd och nåt mer. Lär väl ta reda på det snart…. 😉 Ha en mysig juldag och god fortsättning. ❤️ Vi hörs igen sen.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vår julafton i bilder!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x