Kärlek i en påse & vad gör du på nyår?

påse 1

påse 2

 Finaste påsen….. fick jag av min vän Kattis. Den fina texten på påsen får mig att bli alldeles tårögd. Fina vän! ♥

 

Hej och hallå  i stugorna!

Hur mår ni? Är ni superladdade inför onsdagens nyårsafton? Inte vi….. vi tar det hela med en klackspark känns det som. Idag har jag bara jobbat. Jag har först spelat in ett podcastavsnitt. Vi tog ju  faktiskt ledigt över julaftonsveckan. Dåligt kanske men vi fick inte ihop det. Nu spelade vi in ett nytt avsnitt igen. Dock så blir det svårt igen då Niclas åker till Florida, over there du vet. Men jag klurar på att spela in med Tony. Att vi kanske kör en rip-off på Katrin och Bingos podd. Eller så bara snackar vi om ditten och datten och ser vart det tar oss. Kan vara kul  med lite omväxling nu under tiden Niclas far iväg. 🙂

Sedan jobbar jag ju febrilt med min nya sida också. Idag var vi och plåtade lite bilder till headern så jag hoppas att jag får in den lagom till nya sidan lanseras. Vore ju så kul och ha allt helt klart….. 🙂 Vi får se om vi får ihop det. Hörrni….hur är det nu? Har ni några nyårslöften? Har ni något som ni vill förbättra, ändra eller kanske planerar du rentav att byta jobb eller lämna gubben? Ibland kan ett nytt år vara en start för att få tummen ur röva så att säga. Ett nytt år gör gott……men man ska nog inte ha för stora förväntningar eller kräva för mycket av sig själv. Nytt år, javisst. Men inget är ju förändrat från föregående dag/år. Jag kan känna att det nya året börjar efter sommaren. När ungarna börjar skolan och när sommarens alla löv faller. Egentligen….

Nu vill jag veta vad ni har för planer för nyårsafton. Jag vill jättegärna veta vad  Du ska göra???

34
Subscribe
Notify of
guest

30 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Catarina
Catarina
9 years ago

Hallå.
Jag firar in nyåret mer…tar det som vilken dag som.
Har varit så några år nu , rädda hundar och allt stim runt.
Firar min pappa en stund under eftermiddagen bara då han fyller år…sen lugnt.
Stor helger och helgdagar är inte min grej…så skönt då vardagen kommer igen.

Men jag önskar dig o de dina en fin nyårsafton o var rädd om varandra.

niiinis
niiinis
Reply to  Catarina
9 years ago

Så himla jobbigt det måste vara med det där med hundra. Usch…. Jag minns när min Elliot var LIVRÄDD för allt vad fyrverkerier hette så var det svinjobbigt med nyär och valborg. Önskar det fanns öronproppar till hundar, gör det inte det? Kanske inte funkar….

Detsamma önskar jag dig, sköt om dig.

Kram

Ulrica
Ulrica
9 years ago

Vi är bjudna på nyårsfirande hos Mickes lillebror. Hela hans familj kommer, Denise och Adam kommer också :). Det blir god mat, säkert lite sällskapsspel och bara slappa.

Ha ett fint 2015! Hälsa min kära kusin och alla kidsen 🙂
KRAM

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrica
9 years ago

Det låter jättemysigt! ♥ Ha ett fint 2015 ni också. Familjen hälsar tillbaka! KRAM ♥

Catarina
Catarina
9 years ago

Hallå.
Jag firar in nyåret mer…tar det som vilken dag som.
Har varit så några år nu , rädda hundar och allt stim runt.
Firar min pappa en stund under eftermiddagen bara då han fyller år…sen lugnt.
Stor helger och helgdagar är inte min grej…så skönt då vardagen kommer igen.

Men jag önskar dig o de dina en fin nyårsafton o var rädd om varandra.

niiinis
niiinis
Reply to  Catarina
9 years ago

Så himla jobbigt det måste vara med det där med hundra. Usch…. Jag minns när min Elliot var LIVRÄDD för allt vad fyrverkerier hette så var det svinjobbigt med nyär och valborg. Önskar det fanns öronproppar till hundar, gör det inte det? Kanske inte funkar….

Detsamma önskar jag dig, sköt om dig.

Kram

Lengan
9 years ago

Har ingen aning vad jag ska hitta på på Nyårsafton.
Nyårslöftet till middagsklubben är att se minst 5 biofilmer 2015 haha. I år såg jag 1…
Det var den jag fick i straff för att jag missade löftet 2013..

Nu dags för OS-krönikan 🙂 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Lengan
9 years ago

Hahah, kolla filmer är inte din grej helt enkelt. Säg till oss, vi följer gärna med på bio!!! Vi är ungefär lika dåliga på det som du. Vi måste se till att ses, vill se hur du bor också. KRAM fina Lengis! ♥

Ulrica
Ulrica
9 years ago

Vi är bjudna på nyårsfirande hos Mickes lillebror. Hela hans familj kommer, Denise och Adam kommer också :). Det blir god mat, säkert lite sällskapsspel och bara slappa.

Ha ett fint 2015! Hälsa min kära kusin och alla kidsen 🙂
KRAM

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrica
9 years ago

Det låter jättemysigt! ♥ Ha ett fint 2015 ni också. Familjen hälsar tillbaka! KRAM ♥

Titti
9 years ago

Nyårslöften hoppaar jag alltid över!
Firar på stranden, i Huay Yang/Thailand där vi har vårt lilla hus.
Brukar vara fyrverkerier och så skickar vi upp en khom loy som så många andra.
Kram Titti

niiinis
niiinis
Reply to  Titti
9 years ago

Låter helt fantastiskt att ha hus i Thailand. Suck, när ska jag våga flyga ända dit. Hoppas ni får en mysig, regnfri och härlig nyårsafton! ♥ Kram

Lengan
9 years ago

Har ingen aning vad jag ska hitta på på Nyårsafton.
Nyårslöftet till middagsklubben är att se minst 5 biofilmer 2015 haha. I år såg jag 1…
Det var den jag fick i straff för att jag missade löftet 2013..

Nu dags för OS-krönikan 🙂 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Lengan
9 years ago

Hahah, kolla filmer är inte din grej helt enkelt. Säg till oss, vi följer gärna med på bio!!! Vi är ungefär lika dåliga på det som du. Vi måste se till att ses, vill se hur du bor också. KRAM fina Lengis! ♥

Titti
9 years ago

Nyårslöften hoppaar jag alltid över!
Firar på stranden, i Huay Yang/Thailand där vi har vårt lilla hus.
Brukar vara fyrverkerier och så skickar vi upp en khom loy som så många andra.
Kram Titti

niiinis
niiinis
Reply to  Titti
9 years ago

Låter helt fantastiskt att ha hus i Thailand. Suck, när ska jag våga flyga ända dit. Hoppas ni får en mysig, regnfri och härlig nyårsafton! ♥ Kram

Helena
Helena
9 years ago

Hej! Tror vi blir hemma som vanligt. Yngsta grabben orkar inte va hos bekanta och har svårt att sova borta, ångest & oro och sånt. Går på utredning på BuP nu för detta och vi är trötta och slitna allihopa. Det får bli alkoholfritt och nån god mat & efterrätt tillsammans hemma med tv och tända ljus

Helena
Helena
9 years ago

Mään, hela inlägget kom ju inte med

Helena
Helena
9 years ago

Hej! Tror vi blir hemma som vanligt. Yngsta grabben orkar inte va hos bekanta och har svårt att sova borta, ångest & oro och sånt. Går på utredning på BuP nu för detta och vi är trötta och slitna allihopa. Det får bli alkoholfritt och nån god mat & efterrätt tillsammans hemma med tv och tända ljus

Maria
Maria
9 years ago

Är bjudna på en nyårsfest hos goda vänner. Vi startar redan på dagen med promenad och korvgrillning. Därefter blir det bubbelbad i deras spa-bad.
Efter det det lagar vi maten ihop och klär upp oss i finaste nyårsstassen! Ska bli jättekul!
Men jag kan tycka att det kan vara lika mysigt med en nyårssupe’ hemma med maken, hummer, champagne och skåla in det nya året. Det viktiga är inte var man är, utan att man är med människor man tycker om, då blir det alltid bra.

Helena
Helena
9 years ago

Mään, hela inlägget kom ju inte med

Ann-Sofie
Ann-Sofie
9 years ago

Hej fina Du, jag kommer att jobba dygn hemma hos min brukare, jobbar som personlig assistent. Vi kommer att träffa en annan brukare och äta smörgåstårta och dricka ICA cider. Men är man inställd på att jobba så är det bara mysigt. någon måste ta hand om våra gamla och sjuka dessa helger också. Hoppas du och din familj får ett fint nyårsfirande. GOTT NYTT ÅR!!!

Maria
Maria
9 years ago

Är bjudna på en nyårsfest hos goda vänner. Vi startar redan på dagen med promenad och korvgrillning. Därefter blir det bubbelbad i deras spa-bad.
Efter det det lagar vi maten ihop och klär upp oss i finaste nyårsstassen! Ska bli jättekul!
Men jag kan tycka att det kan vara lika mysigt med en nyårssupe’ hemma med maken, hummer, champagne och skåla in det nya året. Det viktiga är inte var man är, utan att man är med människor man tycker om, då blir det alltid bra.

Eva
Eva
9 years ago

Tjenix!
Nyår ja; sonen som bor i Enköping kommer hem till oss i Skokloster några dagar. Nyårseftermiddagen tillbringas utomhus i hammocken med så många grannar som möjligt; brasor och marschaller tänds och det serveras egen lavendelglögg, bubbel, kaffe, laxrullar, äppelknyten och saffransbullar. Sen blir det som det blir resten av kvällen; men jag hoppas att maken min spelar lite fiol, sonen gitarr och jag själv lite ukulele.
Nyårslöftena för min del har förvandlats till tacksamhetskänslor för året som gått istället. Känns mer ärligt så, för min del i alla fall.
Jag önskar dig ett mysigt Gott Slut och ett Fantastiskt 2015!
Kramzi

Ann-Sofie
Ann-Sofie
9 years ago

Hej fina Du, jag kommer att jobba dygn hemma hos min brukare, jobbar som personlig assistent. Vi kommer att träffa en annan brukare och äta smörgåstårta och dricka ICA cider. Men är man inställd på att jobba så är det bara mysigt. någon måste ta hand om våra gamla och sjuka dessa helger också. Hoppas du och din familj får ett fint nyårsfirande. GOTT NYTT ÅR!!!

Mallansvardag
9 years ago

Här tänker vi fira tillsammans med ett gäng grannar och min far med familj, med andra ord blir vi ganska många men ”finns det hjärterum finns det stjärterum” ; ) Jag personligen älskar att fira storslaget men har familjemedlemmar som är lite av den mer stillsamma sorten så vi mixar det lite. Badar tillsammans (har hyrt det lokala lilla badhuset) allihop sen äter vi middag lite uppdelat för att sedan smaska efterrätt och fira tolvslaget tillsammans igen. Tror nog det kan bli riktigt bra. Egentligen så är väl det viktigaste att få vara tillsammans hela familjen, tänk så många som inte ens får det.
Passar på att önska er Gott Nytt 2015.
Kram Malin

Eva
Eva
9 years ago

Tjenix!
Nyår ja; sonen som bor i Enköping kommer hem till oss i Skokloster några dagar. Nyårseftermiddagen tillbringas utomhus i hammocken med så många grannar som möjligt; brasor och marschaller tänds och det serveras egen lavendelglögg, bubbel, kaffe, laxrullar, äppelknyten och saffransbullar. Sen blir det som det blir resten av kvällen; men jag hoppas att maken min spelar lite fiol, sonen gitarr och jag själv lite ukulele.
Nyårslöftena för min del har förvandlats till tacksamhetskänslor för året som gått istället. Känns mer ärligt så, för min del i alla fall.
Jag önskar dig ett mysigt Gott Slut och ett Fantastiskt 2015!
Kramzi

Ulrika
Ulrika
9 years ago

Här blir det en lugn nyårsafton. Vi är nyligen hemkomna från två härliga veckor i Thailand så vi kämpar fortfarande med tidsomställningen. Vaknar vid 4-5 och somnar senast 20:00. Lite som du Nina ;). Vi får se om någon av oss håller sig vaken till 12-slaget :). Men god mat och dessert blir det iallafall! Tack ör din fina blogg och podcasten!! Gott nytt år!

Mallansvardag
9 years ago

Här tänker vi fira tillsammans med ett gäng grannar och min far med familj, med andra ord blir vi ganska många men ”finns det hjärterum finns det stjärterum” ; ) Jag personligen älskar att fira storslaget men har familjemedlemmar som är lite av den mer stillsamma sorten så vi mixar det lite. Badar tillsammans (har hyrt det lokala lilla badhuset) allihop sen äter vi middag lite uppdelat för att sedan smaska efterrätt och fira tolvslaget tillsammans igen. Tror nog det kan bli riktigt bra. Egentligen så är väl det viktigaste att få vara tillsammans hela familjen, tänk så många som inte ens får det.
Passar på att önska er Gott Nytt 2015.
Kram Malin

Ulrika
Ulrika
9 years ago

Här blir det en lugn nyårsafton. Vi är nyligen hemkomna från två härliga veckor i Thailand så vi kämpar fortfarande med tidsomställningen. Vaknar vid 4-5 och somnar senast 20:00. Lite som du Nina ;). Vi får se om någon av oss håller sig vaken till 12-slaget :). Men god mat och dessert blir det iallafall! Tack ör din fina blogg och podcasten!! Gott nytt år!

Nästa inlägg

Årsresumé 2014

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x