Allt är männens fel?

Vaknar upp till näst sista dagen på detta året…..

….får ett sms av mamma. Hon höll på att färga håret. Hon och jag sms:ar okristligt tidigt då vi båda är så
okristligt morgonpigga och okristligt kvällströtta. Läste just en kommentar av Ulrika som tampas med jetlag efter en Thailandsresa, vi håller ungefär samma dygnsrytm. Är det kanske därför jag är såhär!? För att jag ska bo i Thailand? 😀 Haha….så är det nog.

.

Jag kan inte hjälpa att årets sista dag alltid känns lite sorgsen. Det har alltid varit så för mig. Antar att det beror på min ovana att hålla fast vid det gamla. Det nya vet vi nämligen ingenting om ännu. Men man kan vända på det, man kan tänka att det nya ska bli ännu bättre och se fram emot det nya året. Men som jag sagt, jag är inte riktigt där ännu. Mötte en nunna på vägen häromdagen. Hon promenerade i 14 minusgrader och log med hela ansiktet. Hann reflektera över att jag önskar att jag kände som hon gjorde, för hon verkade vara så orädd. Hon såg ut att vara genuint lycklig och harmonisk. Alltså, nä….någon nunna ska jag inte bli. Det är försent för det….har nog levt både i synd och haft alldeles för mycket sex med en man så där är jag rökt. MEN, jag kunde känna att jag hade velat ha hennes sinnesfrid som hon såg ut att ha. Är det männen som gör att vi inte har någon sinnesfrid kan man ju kanske undra då? Är dom upphovet till allt det onda?! Är det dom som skapar all ångest omkring oss? Att vi känner oss otillräckliga och lite psyco? Haha! Nääää….ni män som läser här, skämt åsido! Ni är bra….för det mesta i alla fall. 😉

.

IMG_9356.JPG

IMG_9355.JPG

.

Igår var vi och plåtade lite bilder till min nya blogg. Det var sådär krispigt isigt på väggarna. Tycker att det blev väldigt fint med bakgrunden. Bilderna är inte alls redigerade med ljus eller nåt men så fint ändå. Snart snart snart lanseras den nya sidan. Så himla spännande! Jag ska också bli bättre på att bjuda på lite finare bilder och inte mest mobilbilder som det varit hittills. Jag vill höja kvalitén lite utan att för den sakens skull göra bloggen trist eller stel med perfekta bilder om du förstår vad jag menar? Nytt objektiv i systemkameran och min samsung galaxy kamera fixar nog biffen. 🙂 Hoppas att det uppskattas!?

.

Nu måste jag fortsätta jobba med sidan. Bokade precis in en brudsminkning som hastigt dök upp under morgondagen. Älskar bröllop och att få vara del av en sån fantastisk dag som det är. Älskar verkligen smink och att få lyfta allt det vackra i människors ansikten. Det är så jag ser på smink. Man förhöjer ett par ögon med lite djup och skuggor, man formar ett ansikte med lite foundation, shading och rouge, man framhäver ett par läppar med lite färg och gloss på rätt ställe. Så ser jag på smink, som ett konstverk. Hepp, nog med surr härifrån. Nu jobb! Hörs igen sen! Ska snacka lite nyårssminkning såklart….

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
9 years ago

Jag kommer för en gångs skulle tycka att det är så jäkla skönt att lämna 2014 bakom mig, det har varit ett pissigt år för mig med en massa läkarbesök, panikångest och slutligen operation. Nu är allting bra och då känner jag att det kommer bli skönt med en nystart =)

Gott nytt år till er! Ser fram emot den nya bloggdesignen! =)

Therese Hagman
Therese Hagman
9 years ago

Tack fiina Nina för att du ställer upp med kort varsel imorgon, jag kommer ha den snyggaste sminkningen ever.. ❤

Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
9 years ago

Jag kommer för en gångs skulle tycka att det är så jäkla skönt att lämna 2014 bakom mig, det har varit ett pissigt år för mig med en massa läkarbesök, panikångest och slutligen operation. Nu är allting bra och då känner jag att det kommer bli skönt med en nystart =)

Gott nytt år till er! Ser fram emot den nya bloggdesignen! =)

Therese Hagman
Therese Hagman
9 years ago

Tack fiina Nina för att du ställer upp med kort varsel imorgon, jag kommer ha den snyggaste sminkningen ever.. ❤

Nästa inlägg

10 desserter till NYÅRSAFTON

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x