ANNONS

Nya sidan är lanserad!

/

HEADER

WIEEEEEE!!!!

Min nya sida är igång! Sååååå kul. Jag är så glad över den för jag tycker den blev så fin. Ni som läser den via mobilen ser tyvärr inte den fina headern men ni som läser den via datorn ser att headern är en helt annan. Dessutom finns det lite nyheter. T ex  så kan man nu hitta alla ”följa” ikoner högst upp på sidan. Det finns en HEM knapp om man vill komma till första inlägget av bloggen. Det kommer finnas kategoriserat all bakning och mat…så letar du t ex efter kladdkaka så håller du musen över (eller klickar på) RECEPT. Där hittar du mycket bättre nu. Sen kan du  gilla inlägget också…..perfekt för den som inte hinner kommentera t ex. Men SLUTA NU FÖRGUDS SKULL INTE ATT KOMMENTERA!!! 🙂 Att dela ett inlägg är enkelt, bara klicka på ikonen bredvid GILLA knappen så kan du göra det.

Sidan är nu också fullbred. Jag gillar själv att läsa såna bloggar så därför har jag nu en egen sån. Är det något vajsing så säg bara till. Då ändrar vi seru…. Det kan vara lite småsaker som är lite vajvaj såhär i början men ha lite tålamod. Allt ska vara i sin ordning om några dagar.

Jag vill rikta ett tack till VÄRLDENS BÄSTA webbnisse. FRALLAN! Det är också han som producerar vår podd. Han är typ världens bästa. Jag är jävligt petig med saker och är på och fingrar på allt…. han är så lugn och timid och bara fixar allt åt mig. En bättre webbnisse kan man verkligen inte ha. Jag beundrar hans tålamod. Det är inte alldeles lätt att samarbeta med en tant som somnar ifrån allt vid  halv 8 på kvällen. En som inte svarar på sms och som sen börjar sms:a kl 6 på morgonen. Skulle vilja tacka honom på nåt speciellt sätt, nån som har nåt förslag så får ni gärna komma med det. (Frallan, nu ska inte Du skriva anonyma kommentarer här, hahahahah). Han har en hemsida där man kan mejla honom om man skulle vara intresserad  av att få hjälp  med en hemsida eller nåt.  HÄR hittar du den.

Vad tycker du om min nya sida???? ♥

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00