Nyårsafton i bilder

Hej igen!

Här har det ätits amerikanska pannkakor med Maple Syrup på. Åh herreminjeee så gott. Jag ska dela  med mig av receptet sedan. Vi har hunnit ligga på soffan också och slöglott på en film. Det är rätt najs och få ha en ”bakisdag” utan att vara bakis. Om du nu ligger fetbakis så vill jag verkligen inte att du känner dåligt samvete eller att jag är nån prettomänniska. Jag får fetångest av att vara bakis, å så pajjar jag alltid magen lite extra. Jag vill vara i det tillståndet så lite som möjligt eftersom det inte gör mig gott, jag vill eliminera så mycket ångest jag kan. Ska jag vara bakis så ska det vara en fest som är hooolabalooooo. Inte en nyårsmiddag med svärisar, svägerskor och familj. Det ska vara en mer sån typ av fest om du hajjar vad jag menar? Nuförtiden händer det mig några ggr per år. Inte mer. Jag skulle inte palla mer….

.

Nyår 1

Att komma till färdigdukat bord. Ja, det är sånt man lär sig uppskatta när man blir mamma. När man får komma till en färdig middag…..det är liksom höjden av njutning. Man har liksom inte så höga krav. 🙂 Hans & Madde hade fixat så mysigt åt oss alla.

Nyår 2

Förrätt, toast skagen. Mumma!

Nyår 6
Nyår 7

Min fina man  och min fina minsting som börjar bli lite lång i håret igen.

Nyår 8

Det här är min nya favvisöl. Jag älskar den. Sååå god. Jag trodde den skulle vara som en mörk öl men där hade jag så fel. Den här är verkligen fantastisk, jag som älskar ljus öl. Testa den här vettja. Skitgod!

Nyår 9

Mysigt!

Nyår 10

Efterrätten blev uppskattad också, kul kul!

Nyår 11
Nyår 14

Vi tände vår rislampa och skickade  upp den. Till minne av Rita…. ♥

Nyår 12
Nyår 13

Här stod vi och  kikade på fyrverkerierna. Tre hundar var med och alla klarade det galant. Skönt, tycker så synd om dom som inte gör det. Måste vara hemskt.

Nyår 15Nyår 16Nyår 17

Vilka fina fyrverkerier vi fick se. Underbart!

Det var vår nyårsafton det. En mysig kväll med Tonys familj och min svägerskas familj. Alldeles lagom. Direkt efter 12 slaget åkte vi hem. Milo höll sig vaken tills vi åkte. Han var så duktig som orkade. Så fort vi hoppade in i bilen somnade han. Sen sov han till 9 i morse och Tony till över 10. Det är bara jag som sitter här med ögonen i kors nu. 🙂 Ska snart knåpa ihop inlägget med pannkisarna så du kanske kan lyxa med det i helgen.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon 2015

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x