YES – REKORD!

Go’kväll allihop! ❤️

Jag sitter och jäser i soffan här efter kvällsmaten. Ska strax hoppa i duschen eftersom jag fortfarande är svettig efter promenad och styrketräning. Jag ska visa hur jag ätit idag då jag fått en del förfrågningar om det. Men först…..

 
Den här finisen hade nämligen mösspåtagning idag. Han var såklart taggad till tänderna. Förstår honom, minns exakt hur det var själv. Sånt sjukt party hela vägen liksom. Självklart hugger det lite i magen av oro men jag försöker säga åt honom att vara rädd om sig. Jag kan inte göra så mycket mer…. Minns du din mösspåtagning. Jag minns den som om det var igår. Minns exakt vad jag stod när rektorn skrek att vi fick ta på oss mössorna. Jag ryser än av känslan! Nu är det mycket party för min äldsta son ska jag säga er. Det hittas på saker att fira hela tiden. 10 dgr kvar till student, 5 dagar kvar till student…. Haha, knäppisar! Får se när han ramlar hem inatt, jag kommer förmodligen sova räv tills han är hemma. 

Annars så har det varit massor med jobb idag. Ändå…. Ja det blev inget jobba i trucken då Helena blåste av. De fick inte ihop det idag.  Istället fick jag massa annat gjort vilket var väldigt skönt. Idag har jag klickat hem avslutningskläder till Elliot ifrån Kids Brand Store. Elliot har rätt DYR smak kan vi väl bara konstatera. (Host host svimmar nästan!) Tur han börjat jobba extra på Mc Donalds så att han kan köpa lite själv också. Sån är jag, man ska förstå pengars värde. Vill man ha en kabelstickad tröja och skjorta från Ralph Lauren får man pynta lite själv också. Samtidigt vet jag hur glad han är nu, nu ska han få ha på sig det han önskade till skolavslutningen. Ni får se helheten sen såklart, men dessa blev det.

  
 

Ja men sååååå himla snyggt! Blir det överhett får han hänga tröjan över axlarna för jag gissar att den ändå måste synas liksom. Haha… 🙂 

  
Superhärlig lummig promenad här ikväll. Den här skogen är magisk. Bara det att jag 2 minuter innan denna bilden togs nästan blev attackerad av en hund. Han nafsade efter mitt ben. Jag är lite rädd för hundar så det blev lite obehagligt. Hundens matte blev väldigt arg på hunden dock. Detta är andra gången det händer när jag promenerar. Ser man hotfull ut när man kommer gående så fort eller vad är grejen? 

  
Alltså, kan säga att det var GÖTT att få det här på mejlen. Haft Runkeeper sen  26:e mars 2011 liksom. Å så idag kom det här rekordet! 🙂 

  
Provade på lite lite lite löpning för att känna efter. Ska börja med små korta bitar bara för att testa. Gör lite för ont än så länge, kanske har man snart byggt upp sig lite för att inte få upp ärslet på ryggen och knäpaj. 🙂 

  
Trött och sliten i trappen. Syns inte men jag var rätt röd. 🙂 Man blir det av lite löpning. Jag tar 3 löpsteg och blir lila direkt liksom. 

   

Efter styrkepasset hemma var jag nog mer lila….haha! Körde rumpa och mage. Har ju PMS nu så inte så mycket styrka i överkroppen. Har ont i lederna nämligen. 

Nu ska jag sätta mig och knåpa ett inlägg om mat också. Hörs snart igen! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena - Gott för själen
8 years ago

Grattis till rekordet! Det var effektivt att bli jagad av en hund alltså 😉

Kram Lena

Lena - Gott för själen
8 years ago

Grattis till rekordet! Det var effektivt att bli jagad av en hund alltså 😉

Kram Lena

Jenny
Jenny
8 years ago

Hehe, min son har också köpt den svindyra men SNYGGA tröjan …. Men … HANDTVÄTT på den :-/ :-/

Jenny
Jenny
8 years ago

Hehe, min son har också köpt den svindyra men SNYGGA tröjan …. Men … HANDTVÄTT på den :-/ :-/

Berit
Berit
8 years ago

Härligt bra jobbat!

Berit
Berit
8 years ago

Härligt bra jobbat!

Nästa inlägg

Du vann Lise Sandahl klänningen från Passion For Brands!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x