Ledsen sjukling….

Godmorgon! ❤️

Oj vilken natt vi haft. Först så märkte vi igår att Milo började hosta och snuva lite. Nåväl, lite vårförkyld tänkte jag tills inatt när han fick värsta kruppen. Den värsta han fått. Vi duschade badrummet med kokhett vatten och sen satte vi oss tillsammans därinne tills han kunde andas normalt igen. Han blev liksom ledsen över att inte kunna andas ordentlig och då blir ju allt värre. Viktigt då att hålla lugnet och bara prata lugnt och hålla om. Det gick jättebra och till slut kunde vi gå och lägga oss tillsammans. Han somnade rätt snabbt – då ringde telefon mitt i natten. Livrädd att det var Thedde, men han var ju redan hemma tack och lov. Det var stora barnens pappa som var lite överförfriskad minsann. Behövde ha skjuts från golfbanan som ligger typ 2 mil ifrån oss. Han hade med sig nå vänner också. Well well, till slut fick vi alla somna i alla fall. 

  
Min lilla kille, febrig och hostig. Nu är dock kruppen bättre igen. Hans förkylningar brukar börja med krupp så jag är inte så ovan vid det. Alla mina barn har haft krupp. 🙁 Han blev dock lite ledsen då dom skulle klä ut sig idag i skolan. Vi hade plockat fram spiderman dräkten och masken och allt. Fick trösta en stund på morgonen…nu sitter han här i sin onepiece och kikar i iPaden. Lite rödblommig om kinderna av feber men vid gott mod.

Men är det inte så hörrni? Alltid när barnen inte SKA bli sjuka, när det är hästmycket att göra, ja då blir dom sjuka. Det är som att någon ser till att man ska lugna ned sig, som att det inte hjälper att stressa och hålla på. Jag kommer ändå kunna göra det jag planerat för dagen idag. Jag ska ju laga all mat till Theddes student själv, så idag tänkte jag börja med efterrätten. Han har beställt cheesecake, så det blir OREO-cheesecake tillverkning idag.  

  
Tony skickade just den här bilden på sin bil. Det är ofta vi får bilarna nedskitade utanför oss, dom måste ju ladda järnet för att få ur sig allt detta! Huuuuu….. Någon sa dock att måsskit på bilen bringade tur. Så det får bli en trisslott idag då kanske? 

Här inne ska du få ett ytterligare erbjudande på makeup & skönhet. Sen ska du få ett kanonerbjudande till morsdag! Det haglar av erbjudanden just nu ju. Du ska också få se på mina cheesecakes sen. Vi hörs snart igen. Ha en underbar FINFREDAG! Nu frukost med min sjukling. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
8 years ago

Hej Nina!
Oj vad tufft det är när ens barn är sjuka och ledsna, och att hålla sig lugn och trygg själv!
Hoppas att det värsta är över nu och att fina Milo kryar på sig snart.
Trevlig helg, hälsningar Susanne.

niiinis
niiinis
Reply to  Susanne
8 years ago

Tack Susanne! ♥ Ja, det är tufft att se när dom är ledsna och rädda. Min lilla älskling. Han är lite hostig nu och febrig då men annars ok. ♥ Ha en trevlig helg du också!

Susanne
Susanne
8 years ago

Hej Nina!
Oj vad tufft det är när ens barn är sjuka och ledsna, och att hålla sig lugn och trygg själv!
Hoppas att det värsta är över nu och att fina Milo kryar på sig snart.
Trevlig helg, hälsningar Susanne.

niiinis
niiinis
Reply to  Susanne
8 years ago

Tack Susanne! ♥ Ja, det är tufft att se när dom är ledsna och rädda. Min lilla älskling. Han är lite hostig nu och febrig då men annars ok. ♥ Ha en trevlig helg du också!

Annica. B
Annica. B
8 years ago

Hej… Gör så ont i mamma hjärtat när sitt barn blir sjuk precis på speciell dag. Men vi föräldrar kan till trots få dem okey i humöret med kramar och mys. Krya på honom!. På Elsa funkar oftast de traditionella tipsen för krupp vilket är skönt. Förutom väldigt sällan måste vi ta den starka i mina ögon iaf medicinen Lepheton. … gillar de inte.. men de som hjälper när den slår till som tuffast på just henne. Hade aldrig hört dusch med kokhet vatten på!!! Du har tre barn som haft de så du kan med andra ord bra Nina allt om krupp.. Alltid trott kyla bara och vi som öppnar fönster , vatten, nässpray , sitta upp och de klarar vi oss oftast på… men att göra tvärtom funkar alltså också???!!!. Tack för tipset eller är de väldigt individuellt?. Hoppas ni får ihop en bra dag trots liten sjukling. Kramar

niiinis
niiinis
Reply to  Annica. B
8 years ago

Hej Annica!

Mina barn har aldrig haft svår krupp tack och lov. Aldrig behövt medicinera eller åka in akut. SÅ skönt! Jag hade själv krupp när jag var liten och det enda som hjälpte mig var just ångande badrum.. Thedde funkade både kyla (invirad i täcke) utomhus allra bäst på. Ånga ibland. Milo funkar ånga på så det är nog väldigt individuellt. Sen att dricka varm saft… Testa det om det blir krupp nån mer gång, kanske funkar det för er också? Nu har han bara den hemska krupphostan kvar… men som tur är så blir ju allt som oftast krupp nästan bra dagtid.

Kramar ♥

Annica. B
Annica. B
8 years ago

Hej… Gör så ont i mamma hjärtat när sitt barn blir sjuk precis på speciell dag. Men vi föräldrar kan till trots få dem okey i humöret med kramar och mys. Krya på honom!. På Elsa funkar oftast de traditionella tipsen för krupp vilket är skönt. Förutom väldigt sällan måste vi ta den starka i mina ögon iaf medicinen Lepheton. … gillar de inte.. men de som hjälper när den slår till som tuffast på just henne. Hade aldrig hört dusch med kokhet vatten på!!! Du har tre barn som haft de så du kan med andra ord bra Nina allt om krupp.. Alltid trott kyla bara och vi som öppnar fönster , vatten, nässpray , sitta upp och de klarar vi oss oftast på… men att göra tvärtom funkar alltså också???!!!. Tack för tipset eller är de väldigt individuellt?. Hoppas ni får ihop en bra dag trots liten sjukling. Kramar

niiinis
niiinis
Reply to  Annica. B
8 years ago

Hej Annica!

Mina barn har aldrig haft svår krupp tack och lov. Aldrig behövt medicinera eller åka in akut. SÅ skönt! Jag hade själv krupp när jag var liten och det enda som hjälpte mig var just ångande badrum.. Thedde funkade både kyla (invirad i täcke) utomhus allra bäst på. Ånga ibland. Milo funkar ånga på så det är nog väldigt individuellt. Sen att dricka varm saft… Testa det om det blir krupp nån mer gång, kanske funkar det för er också? Nu har han bara den hemska krupphostan kvar… men som tur är så blir ju allt som oftast krupp nästan bra dagtid.

Kramar ♥

Berit
Berit
8 years ago

Oj nej men fy viken natt! Har tack o lov aldrig upplevt krupp på nära håll men förstår att det är läskigt…särskilt då ens små älsklingar drabbas. Hoppas han kryar på sig och att då får något gjort i dag ändå.

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Skönt att du sluppit det, det är inte kul! 🙁 Tack snälla du, KRAM

Berit
Berit
8 years ago

Oj nej men fy viken natt! Har tack o lov aldrig upplevt krupp på nära håll men förstår att det är läskigt…särskilt då ens små älsklingar drabbas. Hoppas han kryar på sig och att då får något gjort i dag ändå.

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Skönt att du sluppit det, det är inte kul! 🙁 Tack snälla du, KRAM

Åsa
Åsa
8 years ago

Typiskt! Och tråkigt och jobbigt!! Båda mina barn har haft (och har forf…) krupp, jättejobbigt. För oss har gå ut och andas kall nattluft hjälpt ganska bra, men det har tyvärr framför allt för yngsta barnet, blivit riktigt besvärligt och vi brukar få åka in och andas kortison och adrenalin. :(( Vi har fått kortisontabletter utskrivna att ta hemma om det funkar. Hostmedicin är tyvärr totalt verkningslöst i såna sammanhang. Hoppas att det värsta är avklarat och att följande natt blir lugnare.

Lycka till med bakningen! Ser fram emot sminktips och cheesecake! 🙂

Åsa
Åsa
8 years ago

Typiskt! Och tråkigt och jobbigt!! Båda mina barn har haft (och har forf…) krupp, jättejobbigt. För oss har gå ut och andas kall nattluft hjälpt ganska bra, men det har tyvärr framför allt för yngsta barnet, blivit riktigt besvärligt och vi brukar få åka in och andas kortison och adrenalin. :(( Vi har fått kortisontabletter utskrivna att ta hemma om det funkar. Hostmedicin är tyvärr totalt verkningslöst i såna sammanhang. Hoppas att det värsta är avklarat och att följande natt blir lugnare.

Lycka till med bakningen! Ser fram emot sminktips och cheesecake! 🙂

Carro
Carro
8 years ago

Vi säger att fågelskit betyder tur. Jag har hört att det kan skada lacken däremot. :/
Hoppas att lillkillen är bättre snart.
Kram

Carro
Carro
8 years ago

Vi säger att fågelskit betyder tur. Jag har hört att det kan skada lacken däremot. :/
Hoppas att lillkillen är bättre snart.
Kram

Nästa inlägg

Min matdag!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x