Mors dags mys!

Godmorgon min vän!

Upptagen Niiinis här. My god, nu brinner det i knutarna må jag säga. Ska visa er bilder ifrån balen igår när jag lyckats ladda min kamera. Åh, så vackra dom var. Helt överväldigad av hur fina dom var. Så stolt var jag. Men som sagt, mer bilder kommer. 

Själv har jag blivit fint firad här på morgonen. När jag vaknade väntade ett paket och min favvoblomms i fönstret.

   
  

  
    

Den här lilla fisen hade skrivit ett kort till mig. ❤️ Paketet innehöll en ny fön, en grym fön. Så glad blev jag, som jag behövt det alltså. Min har torkat så saaaaakta och dåligt. 

   
 

Hörrni, måste tipsa dig! Nu är dessa skönheter på REA på Kids Brand Store. Massa annat på REA också. Så in och shoppa om du vill fynda lite. HÄR hittar ni dom. Kanske något att köpa till dig själv i morsdag present!? Hehe…

Jahapp, nu ska vi snart åka och hämta nycklarna till huset. Wiooooo….. Sen ska vi åka ut till Haga Slott och äta morsdag lunch. Så mysigt! Hoppas att du blir fint firad idag om du är mamma ❤️. Vi hörs sen igen. 

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Studentbalsförberedelser…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x