Studentbal

Myyyysig morsdag vi haft!

Men tänkte börja med att berätta mer om balen. Har så mycket att berätta så jag måste liksom dela upp det i omgångar. Morsdag berättar jag mer om sen.

Igår så började jag med att klippa Thedde här hemma. Sen var det raka sig och duscha. På med kostym och sen åkte vi då till Lowa för att börja förbereda henne inför balen. Lowa är barndomsvän med mina barn så att de skulle gå tillsammans kändes lite extra speciellt. ❤️

balen

balen 10

Såhär blev hon då när jag fixat hennes hår och sminkat henne. Vackra vackra Lowa. Ingen svår match då hon är så vacker redan från start. ♥

balen 5

balen 4

Såhär fina var de sen tillsammans! Här brände tårarna ordentligt innanför locken.

balen 2

Tyvärr så regnade det som f-n. Så himla typiskt! Tjejerna gick omkring med dyngsura klänningar och brun utan sol som rann på ryggen. Jag tyckte så himla synd om dom. Som tur var hade Thedde och Lowa ett jätteparaply (golfparaply) så Lowa klarade sig ganska så bra. Här var de på väg ut ur lokalen för att ta promenaden på röda mattan.

balen 6

Röda mattan ”walken”. I spöregnet. Tussarna…. men de höll sig vid gott mod ändå.

balen 7

Så fina!

balen 8

Sen fortsatte promenaden tillbaka in i värmen….. ja när vi fått knäppa bilder som besatta. 🙂

IMG_5668.JPG

IMG_5667.JPG

Fina mamma kom såklart också och tittade på Thedde. Där stod vi med bultande hjärtan och tittade på alla vackra ungar. Sen var vi blöta som hundar kan jag säga. Mina nya skor blev helt bruna så jag fick faktiskt tvätta dom direkt när jag kom hem.

Nu ska jag fortsätta kolla på Maria Wern filmen på fyran. Bilder från vårt lyxiga firande på Haga slott kommer imorn. Hoppas du har en fin kväll! ♥


 

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
9 years ago

Oh så vackra!! Förstår att modershjärtat svämmar över. Fin sminkning och håruppsättning men KLÄNNINGEN…så VACKER!! Jag vill ha..typ..fast den urringningen på mig. Man ska nog inte ha passerat 40.

Berit
Berit
9 years ago

Oh så vackra!! Förstår att modershjärtat svämmar över. Fin sminkning och håruppsättning men KLÄNNINGEN…så VACKER!! Jag vill ha..typ..fast den urringningen på mig. Man ska nog inte ha passerat 40.

Anna
Anna
9 years ago

Sååå fina!!! Ojojoj alltså. Annat än när en annan gick på bal (allvarligt, 90-talet????). Skitsnygg kostym din knott har på sig och Lowas klänning är ju bara heeelt ljuvlig….

Anna
Anna
9 years ago

Sååå fina!!! Ojojoj alltså. Annat än när en annan gick på bal (allvarligt, 90-talet????). Skitsnygg kostym din knott har på sig och Lowas klänning är ju bara heeelt ljuvlig….

Nästa inlägg

Blåbärskladdkaka

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x