Att våga vara den man är!

Godmorgon!

Vaknat, alldeles för tidigt….haft svårt att sova. Hann bli lite för övertrött så det blev orolig sömn och vakna alldeles för tidigt….

 

Min vy just nu. Vi har sovit i huset inatt. Vi tog hit Toxy igår när allt lugnat sig. Han har fått undersöka sitt nya hem och pep inte en endaste gång. Han åt nästan direkt och gick på lådan också. Vår katt är van att flytta så det har aldrig varit några problem. Idag är jag spänd, för idag ska han få bli utekatt igen. Han kommer bli så glad…. Den här dagen är vi många som väntat på. 

Nu till något helt annat…..

   
Igår kablades de allra första bilderna på Caitlyn Jenner ut. Alltså, fd Bruce Jenner. Själv la jag ut denna bilden på Instagram sent inatt….

  

Jag och Tony låg och pratade om hennes förvandling inatt. Jag erkände att jag för flera år sedan nog var både gammeldags och trångsynt när det kom till såna här saker. Inte att jag hade något emot det, absolut inte, men jag inser i efterhand att jag inte förstod då vad det handlade om. Jag trodde nog mer att det handlade om sexualitet än om vad man innerst inne kände. Det har inte ett skit med sexualitet att göra, det har att göra med vad man är inombords. Vem man är och känner sig som. Vilken lycka för en person som förväntats vara matcho och manligheten självt efter att ha varit en framgångsrik olympisk idrottare, att få ge sig hän för sitt innersta. Att få hitta hem. Att till råga på allt vara världskänd när man väljer att göra sin förvandling är så starkt! 

Jag hoppas att fler och fler blir upplysta och mer förstående. Jag såg att alla kommentarer inte bara var bra och fina. Många är fördömande och hemska. Jag ser det som okunskap, jag ser det som okunnighet och egna rädslor att släppa sin gard. Att välja att inte förstå och istället döma andra människor. Att döma någon som väljer att göra förändringar med sin egna kropp är ju hjärndött när vi tänker efter?! Gör inte alla som man själv vill? Idag börjar ju världen allt mer att radera gränser för vad en man och kvinna är. Idag kan man vara lite både och. Idag är det mer ok att få vara det man är och känner, men vi är ju långt ifrån hemma och i hamn. Fortfarande finns det stor okunskap i världen. 

Jag känner att Caitlyn nog banat väg för många vilsna olyckliga människor därute. Som kanske nu vågar ta tag i sin egna förändring eller leva ut sitt riktiga jag. 

För du vet väl att lyckan finns ju därinne om man är rätt gentemot sitt hjärta.

Nu ska jag gå upp och sätta på kaffe, sen ska jag sätta mig och njuta av koppen kaffe och solen på min trapp. Det är min lilla lycka just idag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
8 years ago

Bra skrivet! Så länge man inte gör någon annan människa illa tycker jag att man får vara precis som man vill. Det är insidan som räknas.

Nästa inlägg

Nya huset

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x